sukayhanacar Elifipek1 ilk bebeğimde ben de 3 ay kafamı kaldıramıyodum sürekli midem bulanıyodu sonra da maalesef kaybettik 2. bebeğim sağolsun uysal her anlamda gece uykularımıda bebekler gibi uyuyorum duam sende böyle geçir
surass Bizde bebeğimle 8+4teyiz. Hiç bulantı vs yok çok şükür. Sadece bazı yiyecek, içeceklerden tiksinme. Açlık hissi ve müthiç bir uyku hali dışında belirtimiz yok ki her gebelikte aynı belirtiler olmuyormuş. Belki hiç bulantısız geçiririz 🙏
Sinemcetin20 Elifipek1 oooo dha yola yeni baslamissn gülüm mercimekten bile küçük belirti olmaz dha 2 2buck aylik olunca baslar dha net
Gulsahh06 Kızlar kasım ayında bir kimyasal gebelik atlattım bu ay ise yeniden hamıle kaldım yani adetim geçikti beta baktırdım 21 cıktı. Dört gün sonra tekrar baktırdım beta 14 düşmüş yine kimyasal sanırım . Kan pıhtılaşması genetik tahlillerim temizdi doktorum kan sulandırıcıda başlamıstı ılk beta baktırdıgımda ama olmadı sanırım. Var mı aranızda arkadaşlar boyle seyler yasayan neden boyle oluyor olabılır
Arslnyldz Elifipek1 çok erken şuan belirti olması zaten imkansıZ olan da psikolojiktir canım 15. Haftadayım hiç belirtim hala yok :) herkesin bünyesi farklı