Deletedmom417 Grip tarzı şiddetli bir hastalık geçirdim şükür iyiyim geride aşırı bulantı kaldı nasıl geçirebilirim bu bulantıyı 😔
Tugbakrc7_ Deletedmom417 bende çok şiddetli mide bulantısı yaşıyordum artık dayanamadım doktora gittim ve ilaç yazı prilam dr ve 10 mg direk kesti ve rahatladım bence doktoruna ilaç yazdır yoksa dahada şiddetleniyor hormonlardaki yükseliş sonucunda
Deletedmom417 Semaaykal yok denedim iştahsızlık da var zaten aşırı kötüyüm 😭 bebegimi iyi besleyemiyorum bu günlerde aşırı kötü hissediyorum kendimi
Semaaykal Deletedmom417 dedigim gibi ben bile dogru düzgün birşey yiyemiyorum bılantıdan bence kendini üzme bebek hissediyor doktor ilaç verdimi bebek için
Semaaykal Deletedmom417 doktorlar vermesi gerekiyor benim doktorum 3 ay kullanıyorsun dedi Mom Vital Pre 30 adet var 1 aylık için çoçugun beyin gelişimini kas gelişimini düzenleyen bebek için saglıklı bir ilaç ben ondan içiyorum
Deletedmom417 Semaaykal kuzum ben 37+4 haftalık hamileyim benimki ilk 3 aylık bulantı degil dedim ya grip tarzı hastalık geçirdim ondan sonra bulantı olmaya başladı onu nasıl geçirebilirim🤷