Mybabyizmir Selam kizlar. Hamilelik nasıl gidiyor ? Ağrı sızı vs var mı ? Bebek hareketlerini hissediyor musunuz ? Karnınız çıktı mı ?
Esoo0698 Mybabyizmir Selamm 😋 Biz iyiyiz hareket ediyoruz artık 🥰 Bel ağrımız karın gerilmelerimiz var 🥰 Karnımız büyüdü artık kızımızı bekliyoruz sağlıkla😍
aylinsss Mybabyizmir kasık ağrıları dışında iyiyiz sizdede var mı kasık ağrısı özellikle sağ kasığım birkaç gündür aralıklarla baya ağrıyor
Nida_Y aylinsss bende de sıfır hareket 😅 doktorum çok normal ilk gebelikte hareketi 20. Haftada bekleriz dedi
Ghkj Zuzu3321 evet 13.haftada erkek dendi 14 haftada tekrar yuzde yuz erkek dedi doktor yarnda gitcz kontrole ama en dogrusu detaylida belli olur ztn 🙂
ece_2206 18+5 Olduk bizde hareketlerini 10 gündür falan hissediyorum özellikle geceleri cinsiyeti de 16 5 te kesin kız olarak öğrenmiş olduk :)
Nida_Y Mybabyizmir 17+4üm herkes hiç karnın yok diyordu 3 günde resmen 5 aylık göbek çıktı 😂 çok şükür çok rahat hamilelik geçiriyorum bu hafta biraz bikini bölgemin orda kemiklerim ağırıyor sanki ara ara da batma oluyor. Büyüyor içerde sanırım 😅
Ayselmags Bende bu gun 17 hafta oldu hec bi hareket fln tik yok , endiweleniyorum bazen 🙄 karnimda o kadarda belli degil bence🤦🏼♀️