35gg_ Merhaba kızlar bebegin hareketleri bazen fazla bazen 2 3 gün çok çok az tedirgin olmuyor degilim aklıma kötü şeyler geliyor. Hareketleri az olunca korkuyorum bazen 4 5 saat hiç hareket etmiyor. Ve dogumu kolaylaştırmak için ne yapabilirim 😊
66horbullayf 35gg_ bnde 34 haftaligim bnm de cok hareketsz zaten hc bi zaman hareketli bebek oomadi ama dun bugun iyce azaldii
ecembugra53 35gg_ Evt az ye ama haftan erken bende 34 haftalığım daha başlamadım günde 1 tane ye bu hafta her hafta 1 tane attır canım son hafta 7 tane ye ki fayda etsin
Mlkmhrrm 35gg_ iki üç gündür hareketler azalmaya başladı gün içinde uzun süre hareket etmiyor gibi geliyor belki de ben hissedemiyorum baskı da artmaya başladı alt bölgede özellikle geceleri de yattığım yerden zorla kalkıyorum tutuluyorum her hafta nst ye giriyorum artık çok şükür bir sıkıntısı yok onu bildiğim için içim rahat ediyor ama yine de artık zaman yaklaştığı için bir korku var
Mom42 35gg_ Kuzum benim doktorum 36. Haftadan sonra perine masajı, yürüyüş , tarçınlı süt , hergün ilişki ,hurma öneriyor instagramdan da bakabilirsin DR Azer Aras Uluğ