Mucizemumudum16 5 haftalıkken hamileyken karından ultrason ile kese gözüktü boyutu 3.29 mm çok mu küçük
Deletedmom15257 Mucizemumudum16 ozaman neden boyutunu kurcaliyosun ki önemli olan kesenin iyi olması dr iyi olmasaydı derdi kuruntu yapma ben 16 haftadayım cnm bugüne kadar kesenin boyunu sormadım gerek duymadım çünkü o zaten bakiyo kötüyse söyler yani sende takma
Deletedmom15257 Mucizemumudum16 tabinindiler bak kese bozukluk var der düşük olma ihtimali var der sağlıksız gebelik der ama dememis bak ne güzel 7 haftada git kalp atışını duy ozaman herşey geçecek inşallah 😍😗
Melisct94 Doktor bişey demediyse sorun yok ben 4+6da gitmiştim 8 milimdi kesem. Geç döllenme oldu bende o yüzden küçük demişti sonraki gittiğimde kalbinide duydum bebeğide gördüm sorun yok sağlıklı dedi.
Deletedmom15257 Mucizemumudum16 bırakmaz annesi merak etme tutunur o sana ama senin ona o cesareti vermen.lazim üzülme stres yapma
Mucizemumudum16 Deletedmom15257 çok teşekkür ederim o kadar kafama taktimki bahçeci sağlık merkezindeki doktorla konuştum hiç bir sorun yok dedi kiminin 5. Haftada karından kese bile gözükmez dedi seninki iyi dedi