Gebemomm Suyumun geldigini nasil anlarim bazen anlamassam wc de idrarla birlikte gelirde anlamazisem diye cok korkuyorum yarin kontrolum var ama zaman gecmiyor sanki ya
begumseker Gebemomm doktor o zamanlar bana şey demişti çişini tutabilirsin ama suyun gelirse tutamazsın:)
Gulsen4224 Gebemomm istemsizce akıtma cnm ama ayakta anlarsın da tuvalette otururken bazı baynlar anlamıyor ayaktaysan sızıp gidiyor kendini belli ediyor yani 🤭
Gebemomm begumseker ayy gercek mi simdi komik olcak ama ya idrari tutar gibi dur tutuyum gelmesin yapsam yapamam o sanirim:)
begumseker Gebemomm :))) kendiliğinden akıp gidiyor suyunuz siz bişey yapmadan🤓 benim açıklık kontrolü yaparken doktorum doğum öncesi suyumu patlattı yanlışlıkla. Sıcak sıcak bi akıyor bi duruyordu kendi kendine. Hasta bezi takmışlardı o kadar akıyor yani.
Gebemomm begumseker ayy insallah bende anlayabilirim o zaman anlayabilcek olmama sevindim ya hic olmazssa her wc de panik olmam kendimi kontrol edip durmam. :) Su geldikten sonra hemen doguma mi alindin canim:)
Gebemomm begumseker ayy insallah oyy masallah ya saglikla büyüt insallah darisi basima ya zaman gecmek bilmiyor:)
Gebemomm begumseker aminnn insallah onun kokusunu cekip onunla uyandigim sabahlara gelirim bi an once insallah ya