Pinar_00pd Merhaba annişler doğum sonrası için korse arayışındayım fakat nasıl bi korse almalıyım kaç beden almalıyım bilmiyorum 🤷♀️ Varsa önerileriniz bana yardımcı olurmusunuz
ikizannesi2985 Pinar_00pd ben de onu araştırıyordum. Medikal malzeme satan yerlerden alın diyorlar ama bedeni nasıl ayarlanır bilmiyorum. Hiç gidip sormadım da.. ben de surada bekliyim bakiyim insanlar ne fikirler veriyor🤔
Epifenomen Pinar_00pd kancalı latex korse alacaksanız 33-34 haftadaki bel ölçünüzü ölçüp o bedende alabilirsiniz. Genelde 36. Haftadaki bel ölçüsünün 10 cm eksiğini aldırıyorlar ama 34 haftaya göre alırsanız tam olur. Owli gibi yapışkanlı korse alacaklar hakkında hiçbir fikrim yok.
Temmuz7 Pinar_00pd medikal korselerde beden standart mış yapıştırmalı kendimize göre ayarlıyormuşuz bana da doktorum söyledi
Sahrammm Pinar_00pd yamuna korse tavsiye ederim pahalı ama gerçekten işe yarıyor doğumdan sonra bel ölcünüzü alıp beden tablosundan seçim yapabilirsiniz ya da danışma hattından çok yardımcı oluyorlar bire bir görüşebilirsiniz. İlk gün içine girememiştim 🙈🤣 toplaması şahane 😇
Pinar_00pd ikizannesi2985 beden olayı çok çelişkili zaten 😔 şuan ne kadar kilo alırım kestiremiyorum bile
ikizannesi2985 Pinar_00pd evet aynen.. son ay alsak daha mı sağlıklı olur acaba. Ben bi doktoruma da danışcam, önerdiği bişey var mı diye🤔