babysevgi Galiba kücük hanfendileri hıçkırık tuttu 😬☺️🌸 hep düşünürdüm okuyunca hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorlar yahu diye anlaşılıyormuş pıt pıt pıt pıt sanki ben bi tencereyim içimde mısırlar patlıyor ☺️ 👼🏼
Hazalperi babysevgi ay bende 34 deyim ilk defa dün tuttu ilk anlamadım sonra jeton düştü çok tatlı bişey ☺️
Deletedmom95 babysevgi evet yaa bende hissediyorum artık hıçkırıklarını çok tuhaf oluyor o hıçkırdıkça ben gülüyorum 😂🙈
Elmaveannesi babysevgi yaa bendr 28 haftaligim acaba hickirik mi diyorum :) boyle 2 3 saniyede bir ritmik sekilde pit pit atiyor. Sanki minicik bi dokunuş, tekme gibi :) sizinkide oyle mi :)
babysevgi Elmaveannesi benimki baya uzun sürdü pıt pıt oluyordu ama onlar hıçkırık değil bence bu bi tıkk daha farklı daha uzun sürüyor😂
ecembugra53 babysevgi Evt 😂😂 cok tatlı olıuyorlar 34 haftalığım karnımda tur dönüyor kollar bacaklar dayıyor dışardan görüyorum yapmadığı kalmadı kaykay yapıyor 😂😂
Minikbebek123 Bende de öyle oldu ama ben hareket etti sandım .kalp atışı gibi pıt pıt oluyor birkaç saniye hıçkırık mı o şimdi 🤣