Sampiyonsmumy Hamile olduğunu bilmeden ilk ay saçımı boyamıştım ☹ bazen aklıma geliyo bişey olmuş mudur diye? 31 haftalığına şimdi. Bi sıkıntı yok ama doğunca bişeyle karsilasirymiyim ?hiç böyle tecrübe eden varmi yani ilk 3 aylık dönemde boyattim ben
Yeliz123 Sampiyonsmumy bisey olmaz kalbini ferah tut olmus olsa belli olurdu zaten.. bende bilmeden neler neler yaptim sac boyattim kaşlarima kalici makyaj yaptirdim üstüne sigara da içiyordum
Zeynepmom Sampiyonsmumy ya bende biliyormusun aynı şekil ilk ay boyatmıştım ama hamile olduğumu bilmiyordum 🙁( keşke boyatmasyadım birşey olmamıştır inşallah
Rmysnrrr sudamlasi epilasyonun zararı yok diye biliyorum ama birşey oldumu veya hamilelikten sonra tekrar çıktımı tüğleriniz?
Elffth_2017 Ben dağ bayır gezdim eğildim kalktım sürekli temizlik yaptım cam pencere sildim Allah'ıma çok şükür hiçbişey olmadı
Merrcimek Olmaz canım. Bana 2 dr da saçını boyatabilirain sadece kokusunu soluma dediler. Bi sürü hamile boyatıyor. Ben daha boyatmadım ama bişey olmuyor dediler
sudamlasi Rmysnrrr hamileyim hala😊ama herhangi bi sorun olmadı çok fazla ışın yayıyo bence yapılmamalı hamilelikte
_SLNPSHR_ 18 haftaligim .Bende bilmeden boyatmistim hatta bir hamilenin yapmaması gereken herşeyi yapmışım bowling oynadım . Polis memuruyum atış yaptım hemde keleş le de Rabbime bin sükür hiç bir sıkıntı yok 🤗
parasetamoll İlk 4 hafta sıkıntı olmuyor ben kalça bacak ve pelvis bireteral film öekmiştim dr birşey olmaz ilk 4 hafta demişti umarım sorun olmamıştır bazı gebeler bilmeden ilaç dahi kullanıyor