Öncelikle tüm annelerimize merhaba . Büyük bir sıkıntıdan geçiyoruz ailece . Normalde adet tarihime( 14 temmuz )göre 9 haftalık hamileyim ama benim bebeğim geç döllenmiş doktorlar öyle diyor. Yanı tam olarak kaç haftalık gebeyim bilmiyoruz . Ultrasonda bebek 6 haftalık çıkıyor evet eğer 6 haftalıkta 9 10. Haftaya kadar beklerim tabiki bebek bana zarar vermediği sürece ama benim şuan aklımı kurcalayan kaç haftalık hamileyim. Asla mide bulantım yok sadece göğüslerde ağrı ve kasık ağrım var . Kanamam falan hiç olmadi . Şimdi aşağıda aderim 22 temmuzda bittikten sonra yumurtlama dönemimdeki ilişki denemelerinin olduğu takvimimi atıyorum kalple işaretli olan kutucuk artık bunun ayıbı gaybını yok hepimizin derdi başından aşmış kötü yorum yapacaklara sert çıkarım haberi ola. Birde şu bilgiyi eklemek istiyorum ilk kesem minicik 27 ağustosta göründü. Resmî ekleyemedim buraya yazayım 3-6-9-11-13 Ağustos mutlaka bunlardan birinde tuttu ama gec döllenme nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Sizden ricam bebeğimin kaç haftalık olduğunun tahmini ve sizin başınızada böyle bir geldiyse belirtileri nelerdi. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim