ecembugra53 Egeninannesi56 son adet tarıhını baz al herkesim bir olmaz son adet tarihine göre hesapla canm
Birgul Egeninannesi56 ultrasonda görülmesi için biraz daha yüksek olması gerekir ama değerin güzel. Haftasını adetine göre hesaplayabilirsin 2-3 gün sonra 2 katı katlaması lazım o zaman görülür muhtemelen
Ozgebtn Egeninannesi56 Sat a göre kaç haftalık canım? Benim 4+1 de felan bu değerdi 5+0 da kese görüldü
Lokumcuk Egeninannesi56 5000 ve üstü oldugunda görürsün canım keseyi 4 veya 5 gün sonra görürsün insallah. Haftası ultrason da kese boyutuna göre düzenlenir. Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayablrsin
Ozgebtn Egeninannesi56 ozaman bence 1 hafta sonra bi doktora gidin ultrason da kaç haftalık olduğunu doktor anlar siz bilemezsiniz tabiki düzensiz ise
Eeezgi Ben de 1189la öğrenmiştim ultrasonda hiçbi şey görünmemişti 3 gün sonra kese göründü sonraki hafta da kalp atışı duyduk
Eeezgi Egeninannesi56 benim şöyle nisan ayında hiç regli olmadan hamile kalmıştım bi geç yumurtlama durumum olmuştu o yüzden regli tarihimi sonradan gelişime göre belirledik ortalama 4-5 haftalıktı öğrendiğimde