matruskaa Mbceylanli n11 üzerinden aldım ben canım elyeza modeli diye geçiyor bebekonfor magaza ismi aynı satıcı n11 güvenilir eşin sorun ediyosa ordan alabilir ama çok ilgililer hiç sorun yaşamazsın sipariş öncesi sonrası sürekli aradılar beni
Nihanozturk Mbceylanli evet karyola besik ama büyük olanlardan degil daha kücük bi boyu var onu aldım yanında cocuk sandalyesi hediyeydi uyku setide icinde 300tl ücretsiz kargo kapıda ödeme esimle beraber monte ettik cok güzel🙂
Mbceylanli Nihanozturk yaa kredi kartına taksitle almak istiyorum bende ama tedirgin oluyoruz sorun çıkar mı diye
Nihanozturk Mbceylanli bilgisayardan giriyo benim eşim kartla bisey alıcagımız zaman telefondan olursa daha riskli oluyomus sanırım.Ben koduna bi bakayım canım var mı yoksada instagramdan mesaj olarak atarım resmini istersen
Nihanozturk Mbceylanli şey yazıyo canım google a sey yaz fransız dantelli beyaz kelebek anne yanı beşik ozaman cıkıyo.Ben uyku setini pembeli ayıcıklı fln aldım bide cibinligi var odasına koyduk her gelen ona bakıyo önce cok tatlı😊
Yaseminentrk Mbceylanli Bende bebekonfordan aldım.. nakit ödemeli aldık biz ama, güvenilir ve sorunsuz...