Bus_ak18 Zerin1234 daha önce bir düşük yaptım ve devletin acilinden girmiştim. Sonra kadın doğuma gönderdiler. İnan ite davranır gibi davranıyor ebeler. İçerde bağıranı mı ararsın. Ebeyi çağıranını mı ararsın gitmiyorlar bana öyle br muamele yaptılar ki anlatmayayım. Doktor geldi o sakinleştirdi beni Allah razı olsun. İnsanı da var hayvani da afedersin allah sonumuzu hayretsin. Zalimin eline düşürmesin
Zerin1234 Bus_ak18 Amin inşallah benim doğumda tek korkum o ağrılara kötü doktor ve ebelerle karşılaşmak Allah öyle kötü insanların ben hakkettiklerini düşünmüyorum herkesin sabırlı olduğu yapabileceği mesleği seçmesi gerektiğini düşünüyorum ve Allah öylelerinin işini devam etmelerine izin vermesin.
Yarim_Kilo_Kiyma Bus_ak18 Amin , Allah her zaman hayırlı insanlar ile karşılaştırsın her zaman bizleri
Kubra_bs Valla kızlar siz şanslısınız yine benim gebeliğim sorunlu rahim ağzı kısalığım var mecburen özel muayenehaneye gidiyorum muayene 1.000 tl Altunizade Academic Hospital da sezaryen doğum yapıcam 16.500 tl buda indirimli fiyatı sizin durumunuz yine iyiymiş
Bsraydin Kubra_bs 😵😵😵 o ne fiyatlar oyle ya…neden baska bi ozel hastane tercih etmiyorsunuz? Saglikla alin kucağıniza inşallah 💕
Yarim_Kilo_Kiyma Kubra_bs Allah kolaylık versin size, inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ama sizin durumunuz farklı, belki bizimde farklı problemlerimiz olsa bizde sizin gibi bir yol izleyecektik. Tabi Allah kimseye yaşatmasın zorda bırakmasın.
Kubra_bs Bsraydin Başka bir Prof.a gidiyodum sadece medicana memorial ve amerikan hastanesiyle çalışıyor kendine istediği para 20.000 tl idi hastaneye karışmam dedi. Bugün başka bir Prof.a gittim Academic Hospital ın Prof.u ama muayenehanesi özel o hastane ve kendi parasıyla birlikte 16.500 e kadar indirim yaptı. Maalesef sorunlu bi hamilelik geçiriyorum 7 ay 7 günlük hamileyim kimse bu zamana kadar bebeği taşımamı bile beklemiyodu rahim ağzımda dikiş atılacak kadar bile yer yok düşünün yani o kadar kötüydü. Bu doktorlar sayesinde buraya kadar geldim. Yoksa insanın bir doğuma bu kadar para vermesi için çıldırmış olması gerekir. Düşünsene 25.000 tl veriyosun o çocuğa kızamazsın bile 😂😂 ben senin doğumuna bu kadar para verdi sana kızamam dersin yani 😂😂 işin şakası bir yana Allah herkesin bebeğine sağlık versin inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız onlar iyi olsun yeter 🙏🏻
Bsraydin Kubra_bs cok cok gecmis olsun…Annelerin hakki ödenmez neler göze aliyorsunuz …insallah cok saglikli evlatlariniz olur ve kolay bi hamilelik gecirirsiniz♥️
Yarim_Kilo_Kiyma Defnemm2019 Şimdi detaylı ultrasonu ben medipole yaptırdım 1 saate yakın baktılar ve bebiş yüzünü dönmedi diye 15 dk daha bekledik o konuda eksik yorum yapmayayım , çok güzel ilgilendiler. Ama dediğiniz gibi fiyat pahalı ben yaptırdığımda 670 tl idi şimdi zam gelmiş olabilir . Benim eşim kesinlikle gitmek istemiyor devlete hassastır bu konularda bende o yüzden birşey demiyorum.
gmzcvk Yarim_Kilo_Kiyma bana da 660 tl demislerdi ama esim bu durumlardan dolayi hic muayeneye giremedigi icin disarda ozel poliklinigi olan bir doktoru tercih etmistim uzun uzun gorsun diye, o cok az da olsa hem daha uygundu.. kesin dediginiz gibi o da zamlanmistir.. bu dedigim 1 ay olmadi daha
DaisyMom Zerin1234 ya dogru kimi eş hala aile oldugunu kabul edemiyor galiba.Burda anne babaninda suçu da var.Anne serbest birakmiyorki adami.Allah kolaylik versin ben o yonden rahatim evliligim ilk senesi boyle gecmisti ama duzeldi cok sukur.
Zerin1234 DaisyMom çok şükür Allah bozmasın darısı başıma az kaldı ev bir bitse evimize geçeceğiz inşallah orda huzurlu oluruz diyecem ama evi hemen diplerinde yapmışlar maksat göz önünde olalım ayy Allah sabır versin bahsederken bile fenalık geliyor
esrams Bus_ak18 yok artık o kadar çıkartamazlar mümkün değil normal 2.000 zorunlu sezeryan 2.500 isteğe bağlı 4.000 TL
Zehra88 Yarim_Kilo_Kiyma Yarim_Kilo_Kiyma eylülde zam.geldi dediler bende koşuyolu medipola gidiyorum muane ucreti 190 iken 220 oldu iki kez zam görmedi çok şükürki doğuma zam gelmedi
Meryem1316 Yarim_Kilo_Kiyma medipol hastaneleri sağlık bakanı Fahrettin Koca ya ait . Şikayet etsenizde faydası olmaz
Yarim_Kilo_Kiyma Meryem1316 Biliyorum bakanın olduğunu ama herşeyin bir düzeni olmalı yılda kaç kere zam gelebilir ki ? Sorun bu
Dileginbalbebegi gmzzbhrr doğum ücreti 4500 normal 4900 sezeryan yani bunlar uçuk ücretler renkli ultrason 500 tl idi. O uygundu doğum ücretleri esenler medipolde uygundu 1450 normaldi ama şimdi gene zam yapmışlar ne oldu soramadım henüz