Yarim_Kilo_Kiyma BetulGon Sizin doktorunuz kim ? Evet hem Merkezi hemde yeni olduğu İçin hatta evime çok yakın olduğu İçin bizde orasını tercih ettik . Ama fırsatçılık yapıyorlar. Hayır ben veririm muayene ücretini sorun değil ama insanı salak yerine koyuyorlar mecburiyet olduğu İçin
BetulGon Yarim_Kilo_Kiyma elif hanıma geliyorum hatta evlendikten sonra uzağa taşındığım halde onun için geliyorum hala
Yarim_Kilo_Kiyma DaisyMom Siz doktor kim ? 170 tl Doğum fiyatı almıştım ama üzerine 2 kere zam geldi son güncel fiyat fiyatlar nedir ? Hiç bilmiyorum
DaisyMom Yarim_Kilo_Kiyma samsunda BAH hastanesine gidiyorum.Dogum ucreti 3500.Ve benim dogumum subatta.Kesin yine zam gelir.Bazen mecbur birakiyorlar valla.Nefret ettim devletten.Ancak somuruyorlar.Yani dogum paketi alsak.Subatta olan dogumum icin.Zam gelsede etkilenmem dimi.Bunu bir sormak lazim.
Mommtobee Ne ara 150 olmuş ya daha 8inde gitmiştim 125ti. Deli mi bunlar ne. Doğum ücretinde artış var mı acaba bari o olmasa
Yarim_Kilo_Kiyma Mommtobee Dün gittim 150 tl ödedik , hatta dedim 2 ay önce %25 zam yaptınız dedim bu ne zamı diye bizim bilgimiz yok muhasebe ile görüşün dediler. Kafalarına göre zam yapıyorlar cimere şikayet etmek lazım . Doğum fiyatıda alacaktım tekrardan ama o stres ile unuttum
Yarim_Kilo_Kiyma Asn Doğru diyorsunuz işte hastalıkta çıkınca iyice azıttılar birşey sorsan kimse cevap vermiyor . Hatta ben cimere bile yazdım yılda kaç kere ve yüzde kaç zam olması gerekiyor diye , bana dönüş cevapları ise istediğini yapma hakları var diye 🙄
Meryem1316 Yarim_Kilo_Kiyma medipol hastaneleri sağlık bakanı Fahrettin Koca ya ait . Şikayet etsenizde faydası olmaz
Yarim_Kilo_Kiyma cgelmas O kadar bilgim yok yanlış yönlendirme yapmayayım ama , bir kere muhasebeden fiyat almıştım yatış felan içinde demişti bebeğin 1-2 testi bir nts hakkın felan var demişti tam detaylı hatırlamıyorum
cgelmas Yarim_Kilo_Kiyma ben hiç bilmediğim için sordum😇 Merak ettim. Sadece mesela normal doğuma 2 bin mi ödeniyor bana ucuz gelmişti medipole göre. Hisar ya da medicana da 5 bin diye duymuştum medipol çok ucuz demiştim
Asn @Yarim_Kilo_Kiyma Normal 2000 zorunlu sezeryan 2500 istwge bağlı 4500 spinal +1000 epidural +600 doktor çağırma +1500 olmuş
cgelmas Asn hımmm anladım benim daha var şubat-Mart ayında inşallah o zamana yine zam gelir mi bilinmez😃
Asn ArasMom34 bugün aldık bu fiyatı ama yarın doğumum olabilir tesekkürler öyleyse yeniden görüşürüz muhasebeyle
Yarim_Kilo_Kiyma ArasMom34 Doğum şeklimiz belli olmuş olsa bende erkenden Doğum paketi almak istiyordum ama nasıl olur ki işleyiş !
DaisyMom Zerin1234 gercekten cok fazla samsun merkezde oturuyorum ve en uygun hastane burda orasi.Neden bu kadar pahalilar anlamiyorum.Burdaki yorumlara bakiyorum 100 tl muayene diyorlar.2500dogum diyorlar.En son 2 sene once o fiyatla dogum yaptim.😬