Yeni13 Haftadayım herşeyin tadı acımtırak geliyor hiç birşey yemek istemiyorum varmı bu durumu yaşayan geçmesi için ne yapıyorsunuz
Ozge0634 Yeni13 10. Haftadan beri çekiyorum bu eziyeti şuan 19+5im hala devam ediyor Sakız çiğniyorum o geçiriyo
Baobap Yeni13 7.haftamı doldurdum berbat durumdayım. İştahım tamamen kesildi. Domates salatalık ve süzme peynir tüketebiliyorum. Geri kalan her şey rezalet. Tuzlu ekşi şeyler tavsiye ederim size de. Umarım en kısa zamanda kurtuluruz.
Zisanmery Yeni13 ben 18 hafta oldum ilk haftalardan ebri hep ağzımda zehir gibi bi tat hiç geçmiyor biraz azaldı ama yine var niye bilmiyeıum
kadeerrr Yeni13 canım bende 17+4 ben taaa bayramdan beri senin durumdayım. Bayramdan sonra virüs geçirmişim yan etkisi kaldı diye düşünüyorum. Etli, tavuklu, sarımsaklı yemekleri asla yiyemiyorum yumurtada dahil tadııı acayip iğrenç geliyor 😢
Sb123 Bende aynı o durumdayım genellikle tatlı meyve o tarz şeyler yiyince ağzımda ekşimsi tat oluyor kullandığım D vitamini yada demir hapından dolayı olduğunu düşünüyorum
Yeni13 Baobap ben meyveyi çok sever ve tüketirdim şimdi meyveden sonra ağzımda çok köyü bi tat kalıyor aslında ne yesem kötü tat kalıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum
Baobap Yeni13 ben meyveyi ve sütlü tatlıları çok severdim. Şu an onları bile tüketemiyorum. Benim tükettikten sonra her zaman var o tat ağzımda. Midemde de sürekli kazınma hissi. 😕
Pelocan 20li haftaların başına kadar devam etti ağızdaki acımtrak tat. Ne yapsanız ne yeseniz geçmiyor malesef:(
2meelekannesii Kozlar korkutmak istemiyorum ama 9gündür çekiyorum virüs belirtisi benimde ağzım çok kötü ve iştahsızlıktan zorla yiyorum testim pozitif
Yeni13 2meelekannesii 🥺🥺 kaç aylıksınız bu arada bişey duydum çok korktum virüs olunca direk hamileliği sonlandırıyorlar diye bi duyum aldım doğrumu 🥺
Pelocan Virüs belirtisi değil hemen hemen her hamilelikte oluyormuş etrafımdaki herkeste olmuş. Gebelikte ağızda tat değişikliği internette de arattığınızda çıkıyor.
Yeni13 kadeerrr bende 17+3 üm 1 ay önce böyle oldu 1 hafta önce ağzımın tadı düzeldi ama bir kaç gündür tekrar bozuldu