Burcuseyda Kızlar merhaba bugün doktor kontrolune 7 aylık hamileyim toplamda 7 kg aldım ve doktorum cok fazla kilo aldığımı söyledi sizce normal mi
Pembgl Burcuseyda Benim doktorum da toplamda 9 kg ile bitirelim bu hamileliği demişti şimdilik kilo almadım 17. haftadayım ama bence yedi ayda 7 kg uygun gibi gözüküyor yani en fazla 11 12 ile doğuma girersin benceYine de belki diyetisyenden yardım alabilirsin
Yarim_Kilo_Kiyma Burcuseyda ben 33+3 teyim 8 kilo aldım hatta, az Önce geldim doktordan kilo alımın çok güzel dedi ki ben diyetisyen ile çalışıyorum
Laylaaaa121212 Yarim_Kilo_Kiyma çok güzel maşAllah bende öyle düşünüyorum fazla kilo almaml istiyorum🙏🏻
Yarim_Kilo_Kiyma Laylaaaa121212 Çok kilo iyi birşey değil sonuçta. Sıkmayın canınızı sizde gayet iyiyiz biz 🙋🏻♀️🌷🐞
buseyusuf27 Burcuseyda normal cnm bende 40 la gebe kaldım 52 kıloyum suan 31 hafta doktor banada her gttıgımde cok almıssın dıyo ama takmyorm normal yanı kılo almak
gamzelim2234 @Burcuseyda 20.haftamda gittiğimde 4 kilo almıştım dün tartıldım 1.5 kilo daha almışım doktorum normal olduğunu söylüyor bakalım 🤔
bebegim_28 Burcuseyda 7 mi çokmuş 😬😬 kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben 32 haftalık oldum 11 12 kilo civarı aldım ama çok şükür son 6 haftadır hiç kilo almadım elbette ne kadar az alırsan senin için daha iyi olur
durununannesii Burcuseyda beni görse doktorunuz ne der acaba 36 haftalığım 18 kilo aldım 😂 zayıf kaldığım için göze batmıyo ama 67 kiloyum şuan 😂
ecembugra53 Burcuseyda bence gayet normal canım 34 haftalığım kilo 8 kilo aldım canm doktorum genetik dedim annem de böyleydi cunku biz de şişman Yok kimse kilo almaz 🤲🏻🥰😍@
Naren1 Burcuseyda benim kuzenim 22 kilo aldı henüz 3 ayı var doğuma onunki fazla değilse seninki normal bence🙃🙃
Hilalsny Burcuseyda ben 15+3teyim bu zaman kadar 5 7 kilo arasi verdim. 62yle basladim gebelige 13. Haftada tartilmstm 55.5 cikmistim doktorun tartisinda
Burcuu3761 Burcuseyda gauet normal 7 kilo fazlamı olur allah aşkına. Beni görse doktor ne yapardı acaba 35 kilo alsığımı görünce🤣
Burcuseyda 28 haftalık hamileyim suan yarında seker yüklemesi yaptırcam seker yuklemesi yaptırcam moralim cok bozuldu öyle dediginde