Ruhirem gulumse0611 ciğer geliştirici sana vurmaları lazım ikiz gebelik erken doğum riski daha çok yüksek bunu doktorumla görüş derim
HilalG ayse-nurr Yaa çok güzel teselli oldunuz şuan 2270 benim de🤗 eve geldik bakalım durduğu yere kadar ilaç verdi doktor sağlığı ile gelsin de başka bişey istemiyorum 🤲
ayse-nurr HilalG Amin canım inşallah korkma sen çok güçlüler minicik doğdu ama ilk ayda bir buçuk kilo almıştı küçük bebekler daha çabuk gelişiyor
Serzeyyyy HilalG 34. Haftada şu azlığı ve 2 hafta gelişim geriliği olduğunda 4 doz vurdu 37. Hafta doğum yaptım 2.480 doğmuştu kuvöz falan girmedi şükür olsun. Şu an 4 ay 8 gunluguz💕
HilalG Serzeyyyy Ha maşallah Allah bağışlasın ❤ Bizde 2270 g geldik artık aldığı kar biraz daha fazla yüklenicem sağlığı ile küveze felan girmeden doğsun ınşallah güzel kızım 🤲
Gulcemom HilalG 31 de risk çıktı iğne vurulduk. Şu an 38 haftayı tamamladık 39 gircez inşallah yarın. Ses seda yok henüz
HilalG Gulcemom Maşallah sevindim 🤗 Doktor elimden geleni yaptım iğne hap dedi ama fazla durmaz dedi erken doğum olursa yapabilsem bişey yok hareketlerini takip et dedi şuan iyiyim bakalım hayırlısı olsun 🤲❤