Cerenka 24+5 den merhaba güzel annelerimiz Hamilelik süreci nasıl gidiyor detaylı ultrasonlara girildimi hareketlerimiz cogaldı mı balayı donemı bitiyormu 😂 alısverıslere başlandmı 🥰 neler yapıyorsunuz hadi biraz sohbet edelim 🤰🥰😍
Tugce1803 Cerenka Merhaba🙋🏻♀️Bizde 24+3 üz, dün şeker yükleme testimizi yaptırdık çok şükür bir sorun çıkmadı💙Alışverişe bayadır ara verdik durumumuzu düzeltince başlıcaz tekrardan☺️
Astadavistabeybi Cerenka biz şimdi 6 aylık mı oluyoruz bazı uygulamalar 6 bitiyor 7 den gün alacağımızı bile söylüyor 😊😂
Baharmom Tugce1803 Canim şeker testini ben de bugun yaptırdım sonuçlarımı yarın göstereceğim 🙏 senin sonuçların nasıldı aclik bi ve iki saat sonraki karşılaştırma yapmak icin soruyorum Canim 😊
Cerenka Tugce1803 merhaba cnm cok sevındım bende birtek o kaldı sanırım haftaya yaptırıcam ıns olsun daha zaman var yavas yavas tamamlarsın benmde alacagım brsürü sey var Rabbim saglık versn gerısı hallolur🥰🥰
Cerenka Astadavistabeybi o konuda benimde cok kafam karısık normal sartlarda 24 hafta 6 ay oluyor bu hamılelıkde gecerlı sanırım cnku 24×7-168 gün artı 5 gün 173 gün onuda 30 a bölünce 5.76 yapıyor yanı ne 5.5 aylık ne altı aylık😂😂😂
52- 24+1 detaylimiz yapıldı cok şükür sorun yok.. haftaya şeker yuklememiz var. Alışveriş yavas yavas begendigimi aliyorum.. bu aralar geceleri hareketler arttı sanki simdiden uyutmuyo beni😀
Cerenka 52- cok sukur detaylıyı bizde guzel atlattık haftaya seker yuklemesı yaptırıcam ıns 🥰 kesinlkle oyle gecelerı daha hareketlıler oda biz hareketlı olmadıgımız ıcın sanırım sımdıden gece uykularına aralar başladı🙈🥰😂
Tugce1803 Cerenka Aynen son testimiz şeket yüklemesi daha sonra 35.haftada bakteri testi var sonra hayırlısıyla gelsin bebişler💙🙏🏻