2artiikizannesi Geçen hafta salı günü perinotoloji de randevum vardı bebeğimin biri 475 diğeri 525 di bugünde kadın doguma geldim biri 500 gram diğeri 580 gram olmuş acaba nasıl iyimi kizlar 22+3 haftalığız sol taraftaki bebeğim 4.5 gün falan var aralarında
hulya_sncr47 2artiikizannesi maşallah cnm ikisinin de kilosu iyi bebekten bebeğe değişiyor bnim ikiz değil ama o haftalarda benim bebeğim de 506 gm di 26+6 gittim 1.10 olmuş dedi şimdi 28 haftalık oldum yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar sağlıkla geldin inşallah🤲☺️
SEVGiHASAN 2artiikizannesi maşallah iyiler biraz ilerleyince alıyorlar zaten çift yumurta mı? Tek yumurta mı?
hhb53 2artiikizannesi Canım ben 32+2 yim tek yumurta ikizi biri 1800 küsür diğeri 1900 küsür. Küsüratlarını hatırlamıyorum şuan benimkiler biraz minyon olacak 🙈
2artiikizannesi hhb53 bana tek yumurta ikizi ne zaman doğum olur dedim doktora oda tek yumurta ikizleri hep riskli kilolarinda gelişiminde bı sikinti olmazsa 34.35 haftalarda alınır olursa daha erken doğum yaparsın dedi doktor sana ne diyolar canım peki
SEVGiHASAN hhb53 sizinle aynıymışız bebişlerin kilosuda aynı hemen hemen doğuma ne kadar var bilgi verdimi doktorunuz
hhb53 2artiikizannesi en az 35 i görelim dedi ama 37 ye kadar tutmaya calısıcaz küvöze girmesinler diye
hhb53 SEVGiHASAN Gün vermiyor her an dogma ihtimalleri oldugu için ama en az 35 i görelim dedi bakalım. Dinlenmeye devam size gün verdiler mi
SEVGiHASAN hhb53 bana da gün vermediler her an her şey olabilir de diyor beklerlerse 36 görebilsek dedi acaba herkeste mi aynı oluyor dedim