Safiyecicek Kızlar bebeğinin cinsiyeti belli değil ama sürekli erkek bebek görüyorum rüyamda ismini de egemen koyduğumu gördüm böyle olan var mı yada rüyasında görüp o ismi koyan.
Eemmyy Safiyecicek canm benim ablamda cinsiyeti henüz belli değilken erkek bebek olacağını we ismini görmüştü. Koydu ablam o ismi
sukayhanacar Safiyecicek ben erkek bebeğim olucağını öğrendikten sonra rüyamda aksel ismi gördüm ki hiç de sevmem o ismi 😂 tabiki de o ismi koymıcaz başka isimde karar kıldık
Snglklc Safiyecicek cinsiyet öğrenmeden önce rüyamda bi yere mi ne gidiyoruz eşime diyorum kızımız olursa adı çağla olsun die kızımız oluyor ama adını burçak koydum
Kaderaras Safiyecicek ben kızım olucağını öğrendikten sonra gördüm kızımın ismini koyuyordum ama koymadım bence pskolijik çok düşündüğümüz için
Kahramankentli Valla canım bende rüyamda isimli aile kolyesi gördüm 2-3 gün önce eşimin benim ismimiz bir de Ömer ve Reyyan yazıyordu kafam karıştı bilmiyorum bi de eşim kuyumcu o isimli kolye falan yapıyo bilinç altıma öyle de yerleşmiş olabilir 🤔
Safiyecicek sukayhanacar Doğrudur canım benim çoğu kişi erkek hissediyor bilinç-altı olabilir benimde isim görmem
Safiyecicek Snglklc Olsun canım.Ben cinsiyet bilmiyorum ama çoğu kişi erkek hissediyordu bende isimlere falan bakıyodum belki de o yüzden gördüm
Nergisim09 Safiyecicek ben canım rüyamda kız cocugu gordum kucagımda adıda azra dedım kızım olcak inşallah azra ismini verdık 😍😍
Masal10 Safiyecicek eşim rüyasında oğlumuz olduğunu ve ismini de Umut olsun diye söylendiğini görmüştü.. 23 günlük oğlumuz 😊 ismini Umut koyduk..
Safiyecicek Masal10 Erkek olursa bende koyarım egemen ismini.Hayirlisi.Sizin oğlunuzda sağlıcakla büyüsün inşallah 😊
Gulsen4224 Safiyecicek kardeşim görmüştü ve etkilendiği için o ismi koydu rabbimden gelen bir uyarı diyip koymuştu cnm 🤭
Safiyecicek Gulsen4224 Erkek olursa bende koyarım canım etkilendim bende ama hamilelikte çok rüya görülüyor galiba 😊
Snglklc Safiyecicek muhakkak bilinç altında kalmıştır sağlıkları yerinde olsun hayırlı evlâd olsunlarda cinsiyet çokta önemli deil 😊
Tugceeebdr Safiyecicek benimde abim görmüştü rüyasında cinsiyet belli değildi hem cinsiyeti hem ismini görmüştü .
Gulsen4224 Safiyecicek aynen hemde nasıl saçma sapan rüyalar normalde de çok görürdüm şimdi daha fazla ve insanı etkiliyor gercekten inşallah cnm hayırlısı olsun hakkında🌺