Melis-34 Derinsema evet benimde kafası 3 hafta önde fiziksel olarakta 2 hafta öndeymiş. Ama bunun normal olduğu söylendi.
Derinsema Melis-34 bizim fiziksel olarak hersey iyi bitek kafa onde dedi 29 haftalikken gidigimde iki haftada ondeydi simdi bugun gittim 3 haftaya cikmis buda beni korktu acikcasi
Derinsema Ceylanmira01 benim sezeryan oldugu icin onemli degil dedi doktor her ihtimale goster dedi yarinda gidip gostericem oglumu
Mevakusunannesi Derinsema benim de iki hafta öndeydi 33. Haftadayken, 35. Haftada normale döndü merak etmeyin
Derinsema Ceylanmira01 bugun gidecem kuzum bakmasini istedim cunku aklimda kalmasin diye dua et olur mu
Derinsema Haleediz01 29 haftalikken 2 hafta onden gidiyordu simdi 32 haftaligim 3 haftalik onden gidiyor hani korktugum doguma daha var her hafta buyuyeckmi
Derinsema Ceylanmira01 canm gittim gayet iyi bebegim doktor genetik olabilir dedi bebeklerde dgisiyor dedi takio edilecekmis dua ettigin icin allah razi olsun cnm
Ceylanmira01 Derinsema çok şükür canım sende üzülme olur mu Rabbimden gelen herşey başımız gözümüz üstüne hep iyi şeyler düşün pozitif ol🙌
Mmmerve123 Derinsema arkadaşıma aynı şeyi söylemişti doktor doğdu şuan 5 aylık sanırım gayet normal bi bebek. Bozmayın moralinizi🌸
Gamzes Derinsema benimde 3 hafta önde gidiyo ama doktor bi sorun yok dedi kafası iri bi bebek olucak dedi çnki ventriklleri normal sadeece kafa çapı büyük