Melis47- Mrb kizlar 5 bucuk aylik hamileym yüzügüm parmagimdan cikmiyor cok kötü sıkışmıs n ypcam nasil cikarabilirim ?
Hnfesin Melis47- benmde annemin aynısı başına gelmişti artık son çare kestirmeyi buldu sonra araştırrken parmaga ip bağlayıp çıkartma videosunu izledi denedi ve çıktı yüzük ama baya morarmıştı çıkartmak için uğraşırken
Melis47- Alps cikarmı dersnz hersey denedim parmagm morardi ara verdim cikmasa yuzugu kestrcez n yplm cok kötü sksms
Alps Melis47- zeytinyagi kaygandır canim cikmamasina imkan yok. Canin acisa bile dondurerek yukari dogru cikartmaya calis.
Melis47- Gulsen4224 sormayn ya bosluk bile yok suan parmagmda ogleden snra bi denicem baya morardı zorlamaktan
Kural35 Herseyi denediysen daha ne ugrasiyorsun canim git kestir bi yuzuk parmagindan canindan degerli degil ya hic ugrasma canina yazik
Melis47- birtosbikannesi vala denedm cikmadi parmagm agridi morardi birktm bnde kestrcem artk yuzugu yapacak bisey yok n yplm
EsraUmt Git kestir kayınvalidemin de olmuş zamanında kestirmiş ama çok zor ya ben bunu bildiğim için ilk aylarda çıkarttım. Zaten küçük geliyordu çünkü