Zeynep Bulantılarım başladı galiba 5+2 yim ama üşüttüğüm için mi yoksa gebeliktenmi ayırt edemiyorum. Günün hangi saatinde Yada neden sonra bulantınız başlıyor kızlar? Hamilelik bulantısının diğerlerinden ayırt edici bi özelliği var mı? Nasıl geçiriyorsunuz
Ahmedinannesi Zeynep 6.haftamda başlamıştı sanırım,38 haftalık olduk hala her sabah bulantım oluyor ve istifra ediyorum.İlk 5 ay gece gündüz her daim bulantım oluyordu.5.aydan 7.ayıma kadar sabahtan öğleye kadar bulantım devam etti öğlen 2 gibi rahatlıyordum ama 7.ayımdan sonrada olur olmadık her daim bulanmaya başladı.😫
Ahmedinannesi Zeynep bu arada bol bol haşlama patates tükettim bana tek iyi gelen şey o oldu diyebilirim.Yemeklerle sıvı tüketirsenizde bulantıyı tetikliyor.Bir de uzanıp yatmak da çok arttırıyor bulantıyı dik şekilde oturmak bana çok iyi geliyordu azıcık yatar pozisyona geçsem yine öğürmeye başlıyordum.🤗
Crktnmltm Zeynep 7. Veya 8. Haftada başladı 18. Haftada bitti .. 29 haftalık hamileyim şuan yine yavaştan yavaştan geliyor kusmalar . Sabah gözümü öğürtüyle açıyordum . Serum sayesinde kapatıyordum. Umarım tekrardan öyle olmam bu bulAntılarda 🙏🏼
Ftmacgdm Benim 6. Haftadan sonra başlamıştı canım 12 gibi bitti çok aç kalmamaya çalışıyordum acıkınca su bile içsem bulantım oluyordu ama genelde akşamları yaşadım🙂
deletedmom43 Zeynep Kusmam yok istesem çıkacak ama çıkarmıyorum, nefes egzersiziyle tutuyorum. Tuzlu kraker iyi geliyor bana, nane yağı sürüyorum burnuma, bulantımı bastırıyor. Çok çok zorda kalırsam Dramamine içiyorum
Edakcgl Ahmedinannesi allaj yardımcınz olsun ya zor geçiyor demekki sizinde bende 4 bucuk aylık oldum smdi sukur ara ara sabahları kusma olsada kahvaltmı yapınca ii acaba gec mi yapıorsunz kahvaltıyı v.s
deletedmom43 Zeynep Rahatlarız ama ben istemiyorum. Kusmaya başlayınca duramıyorum ve boğazım kanayıncaya kadar kusuyorum
Melisct94 Zeynep Kusma yoktu ama 2 haftadır her sabah ve akşam mutlaka kusuyorum canım 😔 beyaz bi sıvı geliyor bazen bazende tamamen herşey çıkıyor 😔