Tubaa00 ilseng Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyüyüp vaktinde doğumun olsun inşallah 🙏🏼 Doktor ne önerdi peki size
ilseng Tubaa00 insallah çok teşekkür ederim🥰 coraspin kullanıyorum, 3 tane kan ilacı. Tuz vs komple kesildi. Gebelik zehirlenmesi ve gelişim geriliğini önlemek için işte. yakın takip verildi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için🥰🙏🏻
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 Allah yavruna sağ salim kavuşması nasip etsin güçlü ol dualarımız sizinle Allah yar ve yardımcısı olsun minik paşanın
0Cerenk Duru999 ahh canıımm, Rabbim bize de hayırlı doğumla birlikte hayırlısıyla evlatlarımızı bağışlasın inşallah😔🙏🏻💜
Tubaa00 Yenibebekyeniheyecan Allah razı olsun dualarınızda bizi unutmuyorsanız ne mutlu🤲🏼🌸 durumu iyi bin şükür burundan hava desteğine devam ediyoruz serum kesildi sadece anne sütü ile besleniyor kilo almaya devam ediyor yavaş yavaş daha iyi olucak inşallah ❣️Teşekkür ederim sorduğunuz için
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 çok şükür cnm Allah en kisa zamanda kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin stres yapma bol su iç sütün olsun bebeğini iyi besle çabuk toparlansın
Tubaa00 Yenibebekyeniheyecan yapmamaya çalışıyorım stres çok sağol canım amin inşallah Allah ordaki tüm bebekleri ailesine kavuştursun inşallah 🤲🏼🌸
momteacher Suig00 canım bende de direnç çıktı? Doktorum ecopirin verdi önlem olarak, kan sulandırıcı imiş, sana verdimi böle bişe doktorun? Yorumu çok önce yazmışsın inşallah düzelme vardır? Düzeldimi yazarmısn bana🙏🏻
Suig00 momteacher merhaba🌹 doktor hiç bir ilaç vermedi şuan direnç gözükmüyor ama yinede kilo alımı iyi değil. 13 günde 130 gram almıştı. Cumartesi tekrar gideceğim kontrole son durumu ne oldu bilmiyorum
momteacher Suig00 inşallah düzelmiştir, güzel gelişir bebeğin canım şimdi kaçıncı haftadasın? Benim 21.haftam bu hafta yeni belli oldu direnç, ilerleyenhaftalarda düzelir diyorlar inşallah🙏🏻