Gizem2312 Çok şükür 🙏🏻 Arada aklıma geliyorsunuz oğlunla birlikte hiç tanımasamda naptı acaba inşallah güzeldir herşey diye merak ediyorum sizi. Geçsin gitsin inşallah 🌺🌺🌺
Tubaa00 Gizem2312 Allah razı olsun sağolun çok seviniyorum bende sizler böyle yazınca moral oluyor 🌸🥰 eve de gelicez inşallah haberlerimizi vericez sizlere
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 inşAllah en kısa zamanda gelirsiniz yuvanıza Rabbim bütün bebekleri sağ salim yuvalarına ana kucaklarına kavuştursun
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 29 hafta 4 gün Allahın izni ile en zor 2 hafta ondan sonra 2 hafta var doktorum dedi ama en önemlisi 32 görmek cnm senin bebiş nasıl oldu gördünmü küçük prensi siz şimdi kaç haftalık oldunuz
Tubaa00 Yenibebekyeniheyecan 34+4 olduk bugün, akşam bez getirmeye gittik kilosunu sordum 50 gr daha almış ☺️ 1590 olmuş 🥰
Tubaa00 Yenibebekyeniheyecan az değil ki bende öyle düşünüyordum sordum hatta, gayet güzel kilo alımı sorun etmeyin dedi doktor canım ☺️🤲🏼
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 insAllah en kısa zamanda kavuşursun bitanem ne bileyim bana çok az geldi kilosu ondan sordum
Tubaa00 Yenibebekyeniheyecan iyiyim sağolasın ☺️ Oğlumda iyi şükür cumayı bekliyorum dört gözle görmek için 💕
mom2020 askanne10 Eds yöntemini dene eczaneden al, sürekli memeni ver ağzına değdir koklat ağsını açıp almaya baslıcaktır biraz sabır
Mom092 Tubaa00 banada 27.ci haftamda yani gecen hafta sol da direnc var dendi 950 gram dedi kilosuna kan sulandiri verdi kotu dusunmek istemiyorum 😔 rabbim sizin bebeginizide size bagislasin insallaahh savasini versin ve sag salim ciksin o yogun bakimdann 🤲🏻
Tubaa00 Mom092 Çok geçmiş olsun Allahım yardım etsin size de, umarım direnç ilerlemez bebeğine sağ sağlim kavuşursun ihmal etme kontrolleri sıkı takibe almıştır doktor büyük ihtimalle 🤲🏼🌸 çok teşekkür ederim bu arada sağolasın 🙏🏼❤️
Mom092 Suig00 canim sen nasil oldun kontrole gittiginde kilo almismiydi bebegin ? Benim kontrolumde yarin 1 hafta gecti aradan takibe aldi kilo aliyor mu diye bakicak 😣
Mom092 Tubaa00 aldı canım evet iki haftada bir kontrol edicek insallah kuzum rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri 🤲💞
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 cnm haftada birmi izin var bebişi görmeye sen nerede oturuyorsun bebiş hangi hastanede
Tubaa00 Yenibebekyeniheyecan evet sadece cuma günü haftada bir kez, ben Kocaeli’de oturuyorum hastanemiz İstanbul pendik bölge hastanesi
Yenibebekyeniheyecan Tubaa00 bende okanda olucak dogumum ama doktorumuz uyardım erken doğum olursa kuveze alırlarsa konuşsun her gun görmeme izin versinler oda merak etme istediğinde gidip göreceksin diye söz verdi
Btlcm Yenibebekyeniheyecan okan üniversitesi hastanesinde mi olucak acaba ? Benim bebeğimde bu hastanede yoğun bakımda sadece bir gün izin veriyorlar görmek için 😔