Merhaba anneler,
Şuan hala hastanedeyim kendimi iyi hissettiğim için sizlerle paylaşmak istedim yaşadıklarımı. Sıkıntılı bi hamilelik geçiriyordum zaten ilk başlarda kanama lekeler, daha sonrasında geçmeyen enfeksiyon, sonra erken doğum riski ve en sonunda 28 haftalıkken muayenemde doktorum bebeğin ölçülerinin 3 hafta geri olduğunu farketti, hastanesini değiştirmişti doktorum cihazdandır belki ilerleme olucakmı diye bir hafta sonra tekrar çağırdı. Haftaya yine aynı durumla karşılaşınca ve hala 1000 gr görününce belki yatış olur perinatolojiye yönlendirirler diye Zeynep kamil hastanesine beni gönderdi, gittim ve bana öyle bişey yok sadece bir hafta gerilik var normal diyip yolladılar.Bu sırada doktorum herşeyi bana yaz dediği için haber verdim 4 gün sonra bekliyorum o zaman demişti.Ama içimde hep bi sıkıntı vardı, eşime anneme söylüyordum, içimiz rahat etsin gel başka yerde tekrar baktıralım doktora haber verelim dedi eşim ve gittik. aynı şekilde bebeğimde gerilik olduğunu o doktor da söyleyince kendi doktoruma durumu haber verdim ve kendi hocası olan pr. Dr a gönderdi beni haber vermiş gideceğimi zaten, gittim ve detaylı baktı Vücudundaki ölçü geriliklerini söyledi riskleri anlattı sebebinin de bebeğe giden kan akımının baya sıkıntılı olduğunu sezeryan önerdiğini söyledi. bebeğin beyni şuan korumaya alınmış şanslısınız size önerim bebeğin ve senin sağlığın için doğum dedi. Sonuçları alıp kendi doktoruma geldim, ve Sonuçlara baktı ve ameliyat günü sordum Mümkünse hemem bugün dedi, zaten anlamış doktorum tahmin etmiş sabahtan beri bişey yeme diye beni uyarıyordu. Hazırlanıp hastaneye geldim yatış yaptık covid testi sonucu için bekledik ve sonuç çıkınca beni ameliyathaneye aldılar,spinal oldum çok korktum ve sürekli aklımda bebeğim vardı onu düşünmek beni sürekli ağlattı, çok az bi süre içinde aldılar temizlerken gördüm yavrumu çok güzel ve minikti bi yandan temizliyorlar bi yandan hava veriyorlar çıktığında azıcık ağladı oğluşum hiç aklımdan çıkmıyor.1250gr doğdu beklediğimizden iyi dediler durumuna çok şükür, yoğun bakımda şuan 🙏🏼🤲🏼❤️ Sizlerden de dualarınızı bekliyoruz teyzeleri doğum anında ve hala ben bol bol ettim i,ediyorum sizlere 💕 Sizlere tavsiyem kontrollerinizi ihmal etmeyin benim ikili dörtlü ve detaylı sonuçlarım çok iyi çıkmıştı bu durum 28.haftada oldu Allah hepinize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizin yardımcısı olsun🌸 sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım