Merhaba geleceğin en güzel anneleri😍 3 nisan son adet tarihin bugün adetin 3 gün gecikmiş oldu. Dun sol kasık ağrısı var di yoğun bir şekilde onun üzerine eczaneye gidip bir test alman gerektiğini düşündüm ve 2 tane test aldim negatif çıktı bir tanesi de gözle görülmeyecek kadar ince bir çizgi ve rengi yok dikkatli baktığında Anlıyorsun. Sabah sol kasık ağrimla uyandim çok acayip bir şekilde ağrıyordu. Adet olacakmisim gibi herhalde adet olacağım dedim internetten araştırmalar yaptım ve yerleşme kanaması çıktı aynen öyle yerleşme kanaması sanırım. Normal adet değil bunu biliyorum ve hissediyorum. Rengi kahverengi ve acik pembe koyu pembe geliyor ve adet kanamasi gibi yogun ve pihtili gelmiyor ama yoğun değil arada hafif kırmızılık geliyor ama bu kisiden kisiye degisiyor diye duydum ve agrilar var adet oluyormusum gibi bir diniyor bir artiyor. Gebelik testi yaptığım da cikmamasinin nedeni ise daha çok erken olmasıymış. Sizce gebelik var mi 🙏🙏 Çok heyecanlı yım Ve korkuyorum ilk gebelik olacak. Yorumlarinizi bekliyorum. Sağlicakla bebeğinizi kucağınıza aldırmaya nasip etsin.😍😍