hasretvarol Vitamin olarak kullandığınız bişey varmı havalarda soğudu hamilelikte insan hasta olmaktan korkuyo valla
Hilal93 hasretvarol bol bol meyve ye mevsimlik bol bol fındık fıstık badem gibi şeyler tüket kendini sakın dikkat et üşümemeye çalış çok ta terleme 😊
Pinkyellow hasretvarol ben bol bol ev yoğurdu ve ev kefiri içiyorum canım artı günlük 2 porsiyon meyve :)
minnie11 hasretvarol zaten rutin olarak demir, magnezyum ilacı ve duosvit kullanıyorum. Onun dışında yoğurt, sebze meyve, turşu yemek iyi olabilir. Salatalara soğan koyabilirsiniz.
ferideakts Bende korkuyorum ondan yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum öğün atlamıyorum hiç bide balık yağına başladım doktorumun tavsiyesiyle easyfishoil alıyorum sana da tavsiye ederim bağışıklık içinde bebeğim gelişimi içinde çok iyi
eslemcelk C vitamini tüket canım meyve sebze kuruyemiş badem fındık yiyebilirsin balık yağınında bağışıklık güçlendirdiğini okudum bende
seneloztrk C vitamini olan meyveler sebzeler tüket günlük yürüyüşlerini yap canım balık ye omega3 bağışıklık için çok faydalı ben balık yiyemediğimde balık yağı alıyorum
askinsy Canım egzersiz yap yürüyüş yap mutlaka zaten evdeyiz bol bol faydalı yağlardan tüket balık yağı tüket easyfishoil iyi bi marka bende onu kullanıyorum onun dışında c vitamini tüket hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini
seneloztrk hasretvarol Easyfishoil benimkinin markası balığın tadını sevmiyosan bu seni zorlamaz balık tadı kokusu falan yok