Glakky1 Kızlar benim bugün de agrıyor böbregim iyice tedirgin oldum gün içinde agrımıyor gece ve sabah agrıyor. 🤦♀️
Azizesoran Glakky1 Canım doktora gitsen bi. Allah korusun baştan önlem almalısın bence. Soğukta kalmış olabilir misin.
MehZey Glakky1 gebeliğim 17. Haftasında ne çektim bı ben bilirim bir de Allah idarara da çıkamıyordum sıkışıktım ama bir damla akmıyor patlamak üzereydim önünden aynı zamanda sağ bobregimde sancı oluyordu ara sıra ki taş attım şükür ki attım 🤦🏻♀️
Glakky1 Azizesoran Ya gece üstüm acık uyuyorum ama bilmiyorum yarın gitmeyi düşünüyorum aslında Bi yandan da yarına bırakmak istemiyorum
Glakky1 MehZey Doktorumla konustum bende şimdi de yarın böbrek ultrasonu isteyelim dedi gidelim bakalım inşallah birşey çıkmaz
Dilara22 Glakky1 kuzum hiç gecikmeden git ben kaç gündür ölüyorum ağrıdan kıpırdayamıyorm bile dün doktor ultrasonda gösterdi iki tane kocaman taş ne ilaç ne bişey verebildi mecbur kendim düşürmeye çalışcam bol bol su iç ve yürü sürekli dedi
gozdesh Glakky1 çok geçmiş olsun öncelikle. Sadece 1 gün çektim o acıyı ama yetti, hiç geçmicek sandım. Büyüme falan yok doktorum her kontrolde bakıyo hiç sorun yok diyo. Geceleri üşüdüysem gün içinde çok hafif ağrı oluyo sadece
Glakky1 gozdesh Aynı benimki de öyle doktorum yarın gel bakalım dedi inşallah üşütmüşümdür Üstü açık yatan biriyimdir ondan Kı acaba diye de düşünüyorumm
Azizesoran Glakky1 Cevabını da yaz ama ben merak ettim. Umarım herşey yolundadır(ki öyle umuyorum canım)
Glakky1 Azizesoran Gittim doktorum böbregimin temiz olduğunu söyledi. İdar enfeksiyonumda yokmuş Üşütmüş olabilirsin dedi. Agır kaldırma bol su iç dinlen dedi