Belki daha sonra boyle rahatsizlanan birileri olursa kaynak olmasi icin yaziyorum. Tras bicagiyla temizlik yaptiktan sonra 3 4 gun icinde bu rahatsizlik peydah olmustu. 7. Gunde dr bactroban antibiyotik krem verdi sabah aksam surdum, max 7 gun kullabilabilir. Dr 3 gun sonra gecmezse gel, cizip akitivereyim demisti. Hap vermedi sagolsun. Ilk dr a gittigimde pismis nohut buyuklugunde ve aciliydi. 2 gunde acisi gecti. Tabi bu surede sicak suya pamuk koyup sisen bolgeye kompres yaptim. Cunku sicak suya oturmak dogumu tetikleyebilir. Temiz bezleri utuleyip utuleyip sicagiyla yine oraya koydum. Zaten normalde de ic camasirimi her gun degistirirdim, ona da devam ettim. Ayrica dut kürünü yaptim hala da devam ediyorum sabah aksam ac karna. Su an trastan sonra 15. Gundeyim ve cok kuculdu Allahima bin sukur. Neden tras diyorum, cunku gobegimden dolayi gormeden temizlik yapmistim.muhtemelen o zaman cizip sonra da mikrop kaptirdim. Meger her trastan sonra baticonlamaliymisiz orayi. Ben bilmiyordum bu kadar hassas oldugumuzu. Allah kimseye dermansiz dert vermesin.