Nrsnaozdn Kızlar 36 haftalık gebeyim her gebe çatı muayenesi olmak zorun da mı veya her doktor çatı muayenesi yapıyor mu
Unlukacar Nrsnaozdn eğer kesinlikle sezeryan istiyor isen yapılmıyor canım çatı muaynesini ebeler yapıyor
Zeyyno_ Nrsnaozdn Kimisi doğum annda yapmayı tercih ediyor kimiside bi sorun olmadığı sürece 37.haftadan sonra
Unlukacar Nrsnaozdn canım doktordan doktora değişiyor genelde 37. Haftadan sonra yapıyorlar ama bazı doktorlar doğum esnasında yapıyorlar mesela benim doktorum doğum esnasında bakacağım dedi ben strese girmek istemediğim için öncesinde yapılmasını isteyeceğim
Zynp01 Unlukacar erken doğum riskim 34 de oldu açıklığa bakıldı çünkü sancım çıkıyordu nst de. 36 da tekrar oldu tekrar bakıldı açıklık yoktu. 38 de bebek hareket etmeyince gittik nst de sancı 1 cm açıklık oldu
Unlukacar Zynp01 sizin 3 kere çatı muayenesi olduğuna göre baya erken başlamışlar çatı muaynesini 37. Haftadan sonra yapıyorlar canım erkenden doğumu tetiklemesin diye
Unlukacar Zynp01 hayır bi risk anlamında tetikliyor canım erken doğum riskin yok ise kolay kolay 37 den önce yapmıyorlar ki dediğim gibi bazı doktorlar doğum esnasında yapıyor oyüzden sizinkine şaşırdım