Reyyhan kizlar özür dileyerek ve çekinerek soruyorum 1 haftaya yakındır isalim acaba nedendir boyle bise yaşayıp bir sorunla karşılaşan varmi gebelikle ilgisi varmidir 2. Gebeligim ilkinde hic boyle bisey yasamadim
mrv_b Reyyhan bende geçen pazartesi öğrendim hamile olduğumu 4-5 gündür bende de var aynı şekilde 🤦🏻♀️ Gebeliğe bağlı olabilir yazmışlar internete ama 🤷🏻♀️
Prenses23 Reyyhan ben 8 haftalık hamileyim. İshal oldum. Kanımda enfeksiyon cıktı. Hastanedeyim şuanda
cicek2106 Reyyhan bende 37+5 günlük hamileyim aynı şekilde aferdersiniz ishalım dün dr a gittim bağırsaklarım mikrop kapmış dedi ayrıca doğumu tetikliyor ilaç yazdı diyet verdi haşlanmış patates makarna yumurta ev yoğurdu kefir vs gibi şeyler ye dedi ve bol bol su önerdi tatlım geçmiş olsun☺️🤰🏻
Ozgesahinn Reyyhan bende 2 gündür ishalim ama neden oldu bilmiyorum covid den şüphelenildi negatif çıktı doktoruma da ulaşamadığım için bebeğe bir zararı var mı bilmiyorum. Ama bol bol sıvı almanızı öneririm. Umarım en kısa sürede geçer.
Deniz_deniz123 bendede oluyo bazen kaç haftaliksin normalde kabızlık çok yasiyom ama hamilikte ishal nasıl oluyo bilmiyom
Prenses23 Reyyhan yok kadın doğuma geldim. Bebeğe etkisi olur mu diye. Çok yüksek olsaydı ilac verecektim çok yüksek değil dedi