Mapleleaf Selam kizlar 11+6 oldum bugun dun cinsiyetimizi ogrendik bir oglusumuz olacak allah isteyen herkese versin sag saglim kucaklarimiza alalim cok guzel bir habermis 🙏
Sinem8805 Mapleleaf bende 11+6bugun kısmetse ıkılı taramada ogrenırız ıns doktor yüzde kaç erkek dedı
Birkucukkelebek Mapleleaf merhaba Nipt veya nifty testte down sendromu riski ya da başka kalıtsal hastalıklar veya engel durumu hepsi çıkıyor mu acaba ?
idiloska Mapleleaf ben de yarın öğreneceğim cinsiyeti, test sonucum temiz çok şükür, size de maşallah.
Mapleleaf Gulbahar35 nipt test turkiyede sanirim fetal dna testi diye geciyor bazi genlere bakiyorlar ve cinsiyet belirliyorlar burada doktorum tavsiye etmisti yaptirdim cinsiyeti de ogrenmis olduk 😊
Serrax Nifty test kaç haftaya kadar yapılabiliyor acaba? Ben 11+4 üm dün ikili için kan verdik 10 güne sonuç çıkar dediler,sonuca göre nifty test yaptırmayı düşünüyorum geç kalmış olur muyum ki?
Mapleleaf Serrax canim nifty ile nipt ayni mi bilmiyorum ama fetal dna sanirim adi turkiyede bildigim kadariyla 14. Haftaya kadar yapiliyor benim yasadigim yerde ikili test vs yok ucretli bir testti doktor guvenirligi acisindan tavsiye etti diye yaptim
babysevgi Serrax 18. Haftaya kdr yaptırabılırsınız . Nifty testi yaptırınca 4 lü taramada yaptırmıyorsunuz
oozgee Bizde Nifty test yaptırdık. Şükür temiz çıktı Ve cinsiyetimizi de öğrendik. Kısmetse kızımız olacak 🤲🏻🥰
oozgee Folikasit18 2300 yaptırdık biz. Anladığım kadarıyla gittiğin doktor ve hastaneye göre test ücreti değişiyor. Mesela Acıbadem olsa 3500 gibi bir rakam
Gizem_ar Bizde 11 haftalıkken 2 li tarama yaptırmadan direk nifty önerdi doktorum herşeyine baktılar cinsiyeti de öğrendik biraz tuzlu tabi de sağlıklı olduğunu bilmek için değiyor 🥰
Mapleleaf Gizem_ar evet insanin aklinda kalmiyor hem cinsiyeti de soyluyor hayirli olsun turkiye fiyati nedir acaba ben yurt disinda yaptirdim
Begumyildirim Gizem_ar merhaba bizde nipt testi yaptirdik ama cinsiyet nasil anlaşıyor bilmiyoruz sizin rapordami yaziyordu
Mapleleaf Gizem_ar evet gercekten pahali turkiyede ben 230 kanada dolarina yaptirdim 1400 tl ye denk geliyor her seyin bu kadar pahali olmasi can sikici turkiyede