Busekrkmz Tuucee1907 hayır yapılmıyor bana yapılmadı ayrıca normal doğum yapan insana nasıl yapcaklar canım. Sezaryen doğumu bilemem yapılıyor mu yapılmıyor mu.
Tubaa00 Tuucee1907 bugün sezeryan oldum test yaptılar ameliyathaneye covid testi olmadan girilmediğini söylediler
Ayazmm-123 Tuucee1907 hastaneye göre değişiyor bence ben de yarın olacağım Allah izin verirse özel hastane ve sezeryan belirtiniz yoksa yapmıyoruz dediler yapmadılar bana
Esmaemir17 Tuucee1907 Normal doğumda yapmıyorlar ben dün doğum yaptım öyle bişey olmadı☺️Ama sezaryen olanlara yapılıyor diye biliyorum ameliyat oldukları için🙄
Tuucee1907 Busekrkmz Bence ikisine de yapılması saçma evden hamile hamile çıktığımız mı var sanki🤦🏼♀️
Tuucee1907 Tubaa00 Ben de sizin yorumları görmüştüm gece ondan merak etmiştim açıkcası.. Testi bile çok kötü Râbbim hepimizin yardımcısı olsun😓
Ozsen35 Sezeryandan korkmuyorum şu testten korktuğum kadar ben mecburen sezeryan olucam ama daha çok var yinede doktoruma gidince sorucam içime kurt düştü 😔
Tuucee1907 Ozsen35 Valla aynen ben de testi çok fena bir şey😓 Yaptıranlar anlattınca kötü oluyorum.. Râbbim yardımcımız olsun inşAllah testlik bi durumumuz olmaz🤲🏻
Zlmmrg Ben 36 haftaligim bgn kan testinde bircok teste bakilirken covitede bakildi antikor testimi ne deniliyor suan covidmsn gecmiste gecirdin mi vs diye tam bilmiyorum ama covite bakilck kanda dediler
bbhhrr5289 Avrasya hastanesi zeytinburnunda sordum covid testi yapiyoruz dedi doktor pozitif cikarsa pandemi hastanesine gonderiyolarmis malesef
Imfromlastnight bbhhrr5289 aaa sezaryen için kan tahlili verdim. Kimse benden covid testi istemedi. Ne zaman yapar acaba:/ pzt zaten doğumum. Şuan çok mutsuzum:( o testten daha çok korkuyorum:)
Cidadmr Tuucee1907 Antalya ya da yaşıyoruz covid testi hem bana hemde aynı zaman da refakatçıma yapılıyor mecburi
RabiaMG Tuucee1907 yeni normal dogum yaptim devlet hastanesinde. Test yapmadilar ama maskeyle dogum yaptim.
ZEHRASEYMA Tuucee1907 ben hastaneme sordum eger supheliyseniz yapilir ama degilseniz yapilmiyor dedilern