Dileginbalbebegi Selamün aleyküm nasipli anne Adayları Esenlerle ilgili daha önce çok post açılmış ama hepsi geçmişe yönelik şuan aramızda ekim kasım ya da aralık gibi doğum yapacak olan amneleri merak ediyorum kim nereye hangi dr a gidiyor, memnuniyet nasıl ?
Esrakara55 Dileginbalbebegi Esenler medipole gidiyorum Elif hanıma. Doğum ocakta şuan yeni zam yapmışlar muayne 110 lira olmuş. Normal doğum 1500 falan galiba. Yıl başında da zam yapmazlar inşallah ya
Beyza_yzk Dileginbalbebegi Bende Esenler Burcu Hanıma gidiyorum fiyatları gerçekten yüksek ama benim kardeşim hastane de çalıştığı için %50 indrimli oluyor ve Burcu Hanımı eltimin doğumunda tanımıştım aşırı beğendim çok ilgili ve bilgili bir doktor
Dileginbalbebegi Esrakara55 biz zam gelmeden 3 hafta önce görüşmüştük 1450 en düşük doğum ücretiydi zam gelince hepsine geldiğini söylediler öğlen olduğu için hasta ilişkileriyle görüşemedik muhtemelen doğum ücretleri de arttı geçen sene yılbaşında bi şubatta bi yıl sonuna doğru da bi üç kere zam her sene aynı şey ciddi sıkıntı 😏
Aryam2018 Bende medipolde 2018 de Doğum yaptım Şehruz hanımda şuan 19 haftalık hamileyim yine ona gidiyorum ücretler sürekli artıyor 90 tlydi en son 🙄
Dileginbalbebegi Aryam2018 ben de emine zeynep hn. Gidiyorum lakin 70 ten 90 na 90 dan 150 ye 150 den 170 e geçti bir sene içinde daha ne olur bilemiyorum doğumu en son 2000-25000 dü bi de akşam burcu hn. Denk gelirsek Allah muhafaza yandık 3000 zamdan önce normal doğum ücretiydi sanırım😣
Esrakara55 Dileginbalbebegi hadiya bi 2000 falan olur heralde o zaman 🙄 neye göre yapıyolar ben anlamıyorumki renkli ultrason sorduk 550 dediler geçen sene bi arkadaşıma 450 den 300 demişler siz sürekli müşterimizsinz falan. Devlette doğurmayı düşünmüyor değilim ya 🙄
Zeyn7 Dileginbalbebegi ben bu konuyu muhasebeye sordum dedım gücüm Burcu hanıma yetmez sansa o gün ya o olursa dediler ki som üç ay devamlı hastaysanız doktorunuzun doğum ücretinden hesaplanır Prof girse bile fark etmez dedi
Esrakara55 Dileginbalbebegi benim doğumum Burcu hanımın nöbetine denk gelmişti 2018 aralıkta fark almadılar 1000 liraya doğurmuştum sanırım çok güzel doktor 😀
Esrakara55 Dileginbalbebegi Emine hanımda mı pahalıymış 🤔 Burcu hanımla ikisi demek pahalı diğerleri ucuz
Dileginbalbebegi Zeyn7 biz sorduğumuzda hiç öyle bir şeyden bahsetmediler bence de öyle olmalı kaldı ki zamlar almış yürümüş kendi dr um bile uçmuş bi de artık hastane dışında bir memnuniyetim ve güvenim yok bugün esenler kadın doğuma gittim nagehan hanım var Allah razı olsun inan özelden bin kat daha iyi ebelerden korkum olmasa orda doğururdum gerçi hala bile kararsızım medipolun ebe ve hemşireleri iyi hastane temiz dr lar zorla iş yapıyo gibi geliyo artık bana tenzih ederim işini yapanı tabi ama bi tuğba hn ile burcu hn bilmiyorum diğerlerini tanıyorum Canım sıkıldı şuan düşündükçe
Zeyn7 Bende Öedipol esenlere gidiyorum Esra boyar herseye zam gelmiş bilemiyorum ya insan şikayet etmek istiyor bu kadar zam zam sürekli
Esrakara55 Beyza_yzk ayy o kardeşinize benide söyleseniz 😁 renkli ultrason 550 ya bu devirde cidden zor vermek
Dileginbalbebegi Esrakara55 orda renkli yok megaya gönderiyorlar ona da 600 falan demişlerdi bize de ne güzel ya kafalarına göre her şey desenize 😒
Dileginbalbebegi Esrakara55 ah güzel kardeşim ucuz dediğimiz 110 lira hastane hemşireler iyi olmasa çekilir gibi değil esenler kadın doğ. Bazı dr ları inanın çok çok daha ilgili ve profesyonel
Dileginbalbebegi Ayse_ali yazık ya içerde durduğumuz beş dk bile değil halbu ki nst bile nasıl pahalı..
Zeyn7 Dileginbalbebegi devleti düşünmedim değil açıkçası sadece bağcılar devlete gittim acil durum olursa kaydım olsun diye
Dileginbalbebegi Zeyn7 iyi yapmışsınız ama esenler kadın doğuma da bi gidin derim bağcılar devlete göre hem sakin hem düzenli hem daha temiz