Asminalp Merhaba geçen hafta cumartesi doktora kontrole gitmişdim adetime. 1gün kala ultrason a girdim doktor herşeyi iyi dedi ama benden ne kan aldı ne bişey ben hamilelikten şüpleniyprdum klomen hapı verdi şöyle böyle kullan diye ...adetiminden 5 gün geçti normalde geç olurum 1 hafta neyse alim dedim baktım pozitif sizce 4 haftalık bebek ultrason gözükür mü bide midem filan bulanmaması normal mi şuan tahminen 5 +3 olması lazım en son adet tarihim 29 mart
Aybukealtintas Asminalp 4 haftalık kese ultrasonda gözükmez, bende gittim 4 haftalık ken test yaptıktan sonra suan görmem mümkün değil demişti 1 hafta sonra gel bakalım iç gebelik mi dış gebelik mi diye, 5. Haftada gittim ancak öyle görebilmişti.
Mavi1 Asminalp valla benimki 6 haftalıkken göründü hatta devlet has. 8. haftada anca alttan muayene yapınca gördü yoksaaaaa daha görecekler diyeceğim o ki 4 haftalık çok erken görünmez yani
Asminalp Aybukealtintas bizde yarın gidicez İnşaAllah ama doktorun benden kan testi istememişti çok saçma geldi bide bulantı olmaması normal mi
Aybukealtintas Asminalp Benim hiç bulantım olmadı, kan testlerinide daha birkaç hafta önce istedi doktorum.
Fulyarcak Asminalp bulantı için daha çok erken canım Ben ilk zamanlar çok uyuyordum mesela oturduğum yerde uyuyordum yani 🙈
Asminalp Deletedmom15257 herkesle olmuyrp diye biliyorum daha önceki gebeliğimde 1 kaş hafta sonra lekenme oldu
KaderGlserinOk Öncelikle hayırlı olsun benim yaklaşık 5 haftalıkkken kesem göründü 7 haftalıkken kalp atışını dinledik. Bulantılarım 7. Haftadan sonra başladı 9. Haftadan sonra hayat eziyet haline geldi günde 10-15 defa kustum şiddetli bulantı hali 4.ayıma kadar devam etti sonra azaldı çok şükür🙏🏼 Umarım sizde bulantı kusma olmaz resmen hayat kalitesi düşüyor.
Kubish Ya kızlar benim şöyle bı sorunum midemde ve bagirsaklarimda çok fazla basınç hissi var aşırı rahatsız edici ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. 5+5 im. Gaz değil sadece basınç çünkü lavaboya gittiğimde yinede rahatlatmiyo. Sanki böyle dünyaları yemişim tıka basa doluyum. Varmı bu durumu yaşayıp çare bulan yada serum yiyen ne biliyim ya çok rahatsızım kaç gündür giydiğim beli bol kıyafetler bile karnımı rahatsız ediyor bı çare 😭
Oozzee Kubish var tabi, ben🙈 Kimse inanamıyor. Uyandığımda her şey normal, kahvaltıyla beraber gere uyuyana kadar karnım şiştikçe şişiyor! 3-4 aylık gibi oluyorum. Tamamen gazdan kaynaklanıyor. Tuvalet ihtiyacını da hiç bekletme.
Selinbulutcu Kubish bende o haftamfa öyleydim hatta korkuyordum kötü bişe olacak ya da hemen kilo aldım napacam die😁 Sonralarda geçti 9.haftamdayım
Annesinin1tanesi Asminalp biz 4 haftalık keseyi norml ultrson dan (alttan muayeneyle deil) görerek hamile olduğumu öğrenmiştik canm ama herkezin gebelği aynı ilerlemiyor canm
Asminalp Anneyimmm İşte ben kontrole gittiğimde Nisan’ın 28.gündü çünkü kontrolle fitim daha önce düşüğüm olmuştu ultosana girdiğimde bile tam 1 aylık bile değildi
Minikheyecan Ben sört dörthaftalıkken sadece kan testi ile göründü dr ultrason bakmadı bile. Sürekli susama ve wc ihtiyacı oluyor ondan süphelenmiştim bende
Asminalp Minikheyecan bende şu aralar sadece bel ağrısı sırt vs.bide uykum hemen geliyor başım ağrıyor çok ve fazlasıyla iştahım açıldı