DorukCan Kızlar ilk gebeliğim bu gün öğrendim 3 Haftalık dedi , doktora 2 hafta sonra gideceğim bu 2 hafta içerisinde benim ne yapmam gerekiyor telaşlıyım heyecanlıyım almam kullanmam gereken bir şey var mi
Aknkbr DorukCan sakin ol 🤗 hayırlı uğurlu olsun gittiğinde doktorun sana söyler ne yapman be kullanman gerektiğini 🙂 biz burdan şu ilacı kullan desek sana ve bebeğenize zarar verme ihtimalimiz var herkesin bünyesi yapısı farklı
elifgurzlu DorukCan öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim 🥳 ilk haftalar oldukça önemli ağır kaldırmamaya özen göstermen lazım bol bol ayaklarını uzatıp dinlen. Kahverengimsi hafif bir lekelenme olursa panikleme yerleşme lekesi çünkü. Kasık ağrıların olacak endişe etme gayet normal. Gebelik öncesi kullanılması tavsiye edilen folik asite başlaman gerekiyor doktoruna bunu sorup başlayabilirsin. Sağlıkla gelsin inş 🙏🏼🐣
Ayseozmenucar Hayırlı olsun 😊doktorun folık asit vermiş olmalı bu dönem onu aksatma..eskıye nazaran hareketlerını kısıtla kolunu çok uzatma ılerı dogru eskıden sandalyesız çıktıgın yerlere sandalye kullan streslenme bırde yıyeceklerıne dıkkat et sut yogurt sebze meyve 😅
DorukCan ulkukrts adetim 10 gün gecikti onun haricinde bir belirtim olmadı sonra eczaneden test aldım belirsiz çıktı çizgi bu gün kan verdim ve öğrendim , ama öğrendiğimden beri kasık ağrılarım dinmiyor
buseyusuf27 DorukCan bol dınlenme,su,kuduyemiş işlenmemiş olanı duzenlı rutın ara ara sık sık yemek yogurt,süt oglen meyvesı oglen yemegı vs. dkkt etmen lazım kndıne duzen kur onu uygula 👍🏻hyrlı olsun