Bittercikolataa Mitokondri 16 haftalikken nabız gibi hissettim 18.hafta da bir anda saniyelik kelebekler uçuştu 🥰 şuan 18+3 yavas yavas hissetmeye basladim çok şükür 😍
diyhomelif Mitokondri 8. Haftada kasılmaları vardı tam 10. Haftada hissettim 12 de cinsiyetini öğrendim oğlumun Allah nazardan saklasın 🙏🧿♥️
diyhomelif Mitokondri şuan 15 deyim doktora göre 18+lik gibi maşallah supanallah 🧿🙏 Bol kaşar, ceviz, balık ve et ye canim kendini hafta olarak öne atsın 🌿
Minnak_annesi34 diyhomelif 10 haftada hissetmen mümkün degil nabız atmasıdir o 2.gebelikte bile 10 hafta imkansız en erken 16 az kalmis zamanla hissedersiniz 😇
diyhomelif Minnak_annesi34 valla canım bende seyirme sandım doktora kontrole gittiğimde doktor soyledi Allah nazardan saklasın da tabi :)
Minnak_annesi34 diyhomelif hareket ediyordur ama hissetmek imkasiz sizinki mucize olmus 22 mm çünkü bütün makalelerde mumkun olmadığı söyleniyor saglicaklar gelsin hayırlı olsun
Fevziyeakdemir Mitokondri 18. Haftada çok hafif hisseder gibi oldum şu an 22 haftalığım çok net hissediyorum o kadar güzel ki hatta karnım mutfak oynuyor hareket edince dışardan da görünüyor yani🥰
Meltem3741 Benim oglusumda 18haftaya girdi 19dan gun almaya baslicaz tam 18haftalik ama hissetmiyorum daha normalmi ya bekliyorum biran once ,🤩💙💞😌
Mervesbora Mitokondri 18 haftadayım bisiler oluyor içerde ama anlamıyorum idrara çok sıkışınca oluyor genelde