Cansunnaz1 Kızlar karnım patlayacak bebekler çok toplandı sanki kımıldayamıyacak derecedeyim 🥴 bu neyin nesi acaba bilgisi olan varmı ikiz gebeyim bu arada 29 haftalık😩
Zeynepli1234 Cansunnaz1 ya valla benimde öyle şuan karnım taş gibi çok gergin bilgim yok bekleyim bende yazanlar olur mutlaka
Betzm Cansunnaz1 toplanıyorlar canım normal uzan öyle olunca rahat nefes al veya biraz yürü kasılma daha cok
Elfynsmr Cansunnaz1 gün boyu bende öyleydim sanki çıkacak karnımdan doğru toplanıyor taş gibi 27. Haftamızdayız
Elfynsmr Cansunnaz1 benim daha kontrolüme 3 hafta var bol bol dinleniyorum eğer daha da artarsa bende gidicem sizde neden olduğunu doktordan sonra yazabilir misiniz acaba
Esraizzet Cansunnaz1 bende de ilişkiden sonra toplanıyor cnm yuruyemeyeck gibi oluyorum iyice doğum yaklaştıkça zorlaşıyor
Cansunnaz1 Elfynsmr yazarım canım benmde 1 haftam vardı ama dayanamıcam erken doğum olacak diye çok korkuyorm daha çok küçüğüz 😞
Elfynsmr Cansunnaz1 inşAllah bir sıkıntı yoktur canım sende panik yapma ki bebek ve senin için daha iyi olur