Endes Merhabalar 5. Aya girmeme 10 var hamileliğimin ilk haftalarından itibaren göğüslerim çok aşırı büyüdü çevremde ki herkes normal olmadığını söylüyor .normal şartlarda son aylarda böyle olması gerekmiyormuydu ?
heyymomm Endes benim de öyle oldu ben de 4 buçuk aylığım damarlarım belli olmaya başladı ve de hiçbir sütyenim olmuyor herkeste farklı yani kulak asma bence :))
tekbirask156 Endes aksine hamileliğin ilk başından itibaren göğüsler büyür ve süt dolar diye biliyorum
Mervetekmn Endes ay şu boş salak çevre her vücutta başka belirti olabılır benımde büyüdü hatta eşimle gülüyoruz falan şaşırdık yanı ama normal bence degısık olsa doktor ılla fark eder yada sen soylersın dıe düşünüyorum
EB1661 Çevrendekiler çok biliyo canım sen canını sıkma benimkilerde daha 21 haftalığım bianda 75 bedenden 95 bedene çıktı büyüyoda çatlamasından başka bir sıkıntı yok şuan sendede ağrı sızı çatlat yoksa boşver milleti
Endes heyymomm öyle yapıyorum ama bir Yandan da acaba normal mi yada küçülür mü DİE düşünmüyor değilim
Endes Mervetekmn bu defa gidince bizzat soracağım doktoruma bakalım inşallah oda sizin gibi düşünüyordur
Eminerd Endes o kadar normal ki 75 destekli kullandığım halde sütyenin içini dolduramayan ben şimdi 90 beden ve düz sütyen kullanıyorum kalıpsız üstelik anca oluyo
EB1661 Bence bunlar güzel zamanlar bebiş gelip emcek 1 sene sonra sarkık ve buruşuk deri kalcak elimizde tadını çıkar o yüzden 😅😅
Zdgnsym93 Endes benim de ilk haftalardan beri büyümeye başladı. Ama öyle aşırı bir büyüme değil. Kişiden kişiye değişir bence etraftakiler her şeyi söyler her şeye karışır boşver duyma bile.saglikli gebelik dilerim sağlıkla gelsin 🤗