Funda007 Kizlar erkek ve kiz ismi arayanlar bakın size isim buldum 😁 ERKEK: Koronay… Koronalp…. Koroncan KİZ : Pandegül… Pandenur… Pandesu Ben daha nedim 😁😁😁
Mkblgrlyn Funda007 mükemmell😂👍🏻 4 üz hamilelere isim onerim 😂😂 feride fikret neşide neşet 😁😁 çevrem 4 kardeşin adı bu şekilde uyumlu olduğu için söyledim😁
Funda007 glsahbaydemir Ceyla.. Kiz ismi Batur… Erkek ismi Levin. Erkek ismi Rozelin.. Kiz ismi Roza…kiz ismi Lidya..kiz ismi Lorin… Kiz ismi Liya… Kiz ismi Liva… Kiz ismi
DilanDag Funda007 benim yeğenim adı koran Çınar 😂😂 tabi korhandan gelme koran daha sert geliyormuş kulağa öyle istedi abim😂😂
Ysmnbebek Funda007 bu yılın şu gıcık hastalığıni hatırlatacak hiic bir şey olmasın .ne isim ne haber vs👐
ayse_seker Funda007 ay bnde oğluma isim arıyorum ciddi ciddi geldim yazdığına bak ne güldüm ya😃 tam 2020 yılına ait isimler olmuş😃 ama ne umutla geldim şöyle değişik güzel bir isim bulurum sandım korona isimleri çıktı karşıma 😃biz unutmaya çalışıyoruz sen isim koydurarak hayatımızdan çıkmasın istiyorsun canım ya 😃😃
haziranin25i Funda007 ocağın batmaya 😂😂😂 Bende cidden değişik isimler bekliyorum biz corona dan kurtulmak isterken sürekli sesleneceğim ismi istemem 😂😂😂
Funda007 haziranin25i Ceyla.. Kiz ismi Batur… Erkek ismi Levin. Erkek ismi Rozelin.. Kiz ismi Roza…kiz ismi Lidya..kiz ismi Lorin… Kiz ismi Liya… Kiz ismi Liva… Kiz ismi
Funda007 Ceyla.. Kiz ismi Batur… Erkek ismi Levin. Erkek ismi Rozelin.. Kiz ismi Roza…kiz ismi Lidya..kiz ismi Lorin… Kiz ismi Liya… Kiz ismi Liva… Kiz ismi