Deletedmom348 Nuray01 Seydaaa123 nazlibaharim minnie123 İkisi de değil anne yanı olanlar başka odaya taşınmıyor ağırlıkları yüzünden çoğu , park yatak ise altı çok derin bebeği alırken koyarken zor oluyor. https://ty.gl/719u4pp5 naçizane fikrim budur odadan odaya taşınıyor katlanıyor uzun süre kullanıyorsun gece yanına al gündüz mutfağa bile al
SKelebek Seydaaa123 park beşik daha kullanışlı diyorlar ama ben görselede önem verdiğim içim sallanan anne yanı beşiği aldım
ZEHRASEYMA Deletedmom348 park yataklarin altlari derin olmuyor ki bebegin yas araligina gore kademeli sekilde indirip kaldirabiliyorsunuz. yeni dogan bebek icin ust kademe kullanilirken yasina girmis bebek icin alt kademe kullaniliyor ve cocugun yataga girmesi icin altta fermuarli kismi var. kesinlikle park yatak daha kullanisli
Nuray01 Deletedmom348 o sizin tercihiniz yani burda sorulan anne yani yada park yatak demiş hanımefendi bende nacizane fikrimi söyledim
Deletedmom348 ZEHRASEYMA bence Yenidoğanlar için uygun sayılan yatak türü değil. İçMimar Berna nın YouTube’a da bebek yatakları ile ilgili bir videosu var orada da dinleyince irite olmuştummmm bilemem tercih 😋 🤷🏻♀️
ZEHRASEYMA Seydaaa123 park yataklar daha kullanisli. istediginiz odaya tasiyabiliyorsunuz. sallanma aparati var tercih ederseniz kullanabiliyorsunuz. sehir disina ciktiginizda pratik olarak katlayip (ufak bir canta kadar.oluyor katlandiginda) istediginiz yere goturebiliyorsunuz
Seydaaa123 Park yatagı tavsıye edenler cok oldu kafamda delı sorular bılemıyorm bı tanıdıgım anne bebegı suan 1 yasında anne yanı almıs ama hıc memnun degıl sımdı park yatak alıcam dedi görselden ziyade kullanıs ıstersen bunu onerrım dedi tecrübeleri beklıyorm
Ela2020 Park yatak aldım da çocuğumu hep yanımda yatırıyorum gündüz de ana kucağında park yatak ne zaman kullanmalı bilmiyorum 3,5 aylığız
Suveydaa Seydaaa123 kızımda park yatak aldık hiç kullanamadım, oğlumda anne yanı aldık memnunum şuanlık.
Fatmanur_ergin Bence park yatak benim ablam şuan yeni doğum yaptı ve onlardan kullanıyor onların yükseltmek için ayarlı olanları var bebek büyüdükçe aşağı indirirsin ayarını oh miss🙂