Aysefe67 Kızlar hamileliğin hangi döneminde başlaması farkedermi genelde 2.tiremester döneminde azalıyor diyolar
MehtapErol Aysefe67 Ben şu an 1. Trimester dayım 13 +6 çok çok sık idrara çıkıyorum. Azalır herhalde 19-20 haftalarda
Kbracoskun Aysefe67 kardeş ben dogurana kadar hep çıktım o kadar su iciyodum ki bı ayağım wcdeydi 😄 bence normal bi durum
Dilara1503 İdrar kültürü verin isterseniz doktorunuza söyleyin idrar yolu enfeksiyonu yüzünden sık tuvalete çıkıyorsanız enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor siz yine de temkinli olun derim 😊 inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 😍
sue92 Ben 19+6 oldum. Son 2-3 haftadır asla suya doyamıyorum. İçiyorum, 2dk geçiyo aklıma su düşüyo ve saatlerdir içmemiş gibi hissediyorum. Bu sebepten olacak ki su iç 10 dk sonra wcye git şeklinde takılıyorum😁😁
Tugce0158 Aysefe67 17+1 haftalık olduk bende çok su içiyorum ve aynı şekilde tuvaletten çıkmıyorum.bugün doktora gittiğimde bebeğimin başı sağ tarafta ayakları sola doğru çapraz yatıyordu ve ayaklarıyla idrar torbamı ittiriyordu doktorum dedi sık idrara çıkma isteği gelir korkma 😂😂