Suraesy Hifa38 6 ayıma kadar hergün düzenli aynı saate baş ağrısı cektim artık parol bağısıklık yapmıştı çoğu insandan duydguma göre erkek bebek bas ağrısı yapıomus nekdar doğru bilenmez tabiki
Hifa38 Zeyneppderin panik yaptım sanırsam ya bı geçiyor bı giriyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ korktum ya sanki hiç gecmicek ya 😔
Murvetguven3446 Hifa38 kuzum bende 26+3 üm geçen hafta tansiyon yüksekliğinden sonra bende de aynı sende ki gibi Bi baş ağrısı yaşadım ama şuan daha iyiyim merak etme sakin kalmaya çalış geçiyo hiç korkma. Bende çok korkmuştum hiç geçmicek gibiydi 🤦
Hifa38 Murvetguven3446 acaba bnde de şuan tansiyon mu etkiledi ki ya 😔😔😔 napmam lazım ki geçmesi için yoksa böyle bklicem mi 😔😔
Tuanazra Hamilelik boyunca en buyuk cektigim dert basagrisi. Basindan beri arada bi tutuyor. Tabi benim migrenim var. 36. Haftadayiz hâlâ ayni
Murvetguven3446 Hifa38 limonlu çay tavsiye ederim kuzum ben çok içiyorum mesela yemekler den sonra bide çok dayanılmaz Bi haldeyse eğe doktoruna danışarak yarım minoset içmeni tavsiye ederim iyi gelicek sana. Hala devam ediyo mu?
Hifa38 Suraesy bnde iciyim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim ya ilk defa böyle ağridi yani 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bnm ki kız canım ya