Çakmak sandım ben çamlıcaymıs.. camlıcaya da gitmistim ama devlet hastanesi gibi geldi özel hastane gibi diil.. çakmakta aynı şekilde.. hijyenik gelmiyo.. cok fazla bebek ölümü okudum duydum.. cok kalabalık çakmak.. randevu bile alsan 45 dk bekliyosun.. hatta gecenlerde yogun bakımlarını kapatmıslar nedenini bilmiyorum onu da duydum iyi ki vazgecmisim dedim.. çakmakta yasemin hanım var asla hakkını yiyemem mükemmel bi doktor.. ama sırf doktorun iyi olması yetmedi bana.. hemsiresi ebesi temizliği odaları yogun bakımı diger hizmetleriyle bi bütün olmalıydı.. sonucta doktor dogumuna az süre kala geliyo giriyo cıkıyo.. o gelene kdr ebelere hemsirelere emanetsin.. ayrıca mesai saatleri dısında dogum yaparsan doktor cagırma ücreti alıyolar 600 tlydi sanırım.. o da saçma gelmişti.. biraz uzun oldu ama acıkcası içime sinmeyen seyler vardı bıraktım.. bi de çakmakta ayse yıldırım adında bi doktor var ki allahım kimseyi düşürmesin.. saglam cocuguma düşücek bi diyip günlerce hüngür hüngür aglamama sebep olmustu pnu hic anlatmak bile istemiyorum.