Ballicut Erdeminannesi0219 tabiki önce sağlıklı olsun ama bu herkes için geçerli kızı olan bide oğlum olsun der oğlu olan kızım olsun der doğanın kanunu bu .ikisinide tatmak ister gönül .
Ballicut Merve_seda erkek olsun istiyorsanız yumurtlama gününüzü takip edip tam o gün ilişkiye girmeniz erkek ihtimalini yükseltir 🤭
Ballicut Merve_seda oğlunuz olsun istiyorsanız tam yumurtlama gününüzde ilişkiye girmeniz ihtimali yükseltir
Ballicut mucizemhu adetiniz düzenliyse eğer mesela 28 günde bir oluyorsa 14. Gün yumurtlama dönemi 30 günde bir oluyorsa 30-14= 16. Gün yumurtlama gününüz demek yani adet başlangıcından sonraki 16. Gün yumurtladınız demektir. Hep döngünüzden 14 çıkartınca bulursunuz düzenliyseniz
Ballicut Erdeminannesi0219 benimde adetim düzensiz o yüzden bilemiyorum ovulasyon dönemimi 🤷🏻♀️ Tutturması zor
Hevin Benim oğlum da yumurtlama günüm de olmuştu şimdiki gebeliğimde ovulasyon testi yaptım 14 15 16 günler yumurtlama 17 çatlama ben 15 ve 17 değerlendirdim tabi ben hamile kalmak için denedim bunun ki daha yeni ama yuZde yüz kız diye düşünüyorum
Muhammedali2021 Ballicut yani tabiki tam emin değilim ama ilk hamileligim kızdı ve ben olsun diye yumurtlama gününden önce başlıyordum ilişkiye yumurtlama günüde oluyordu feln filan kesin birşey yok ama bu sefer erkek ilişki takvimine baktığımda tam yumurtlama günü yapmışız tabi benim haberim sonradan oldu doktor tarih verince hedaplamistim
Laylaaaa121212 Muhammedali2021 tek ilişki diyolar bide yum.günü ve tek ilişki bunlar hep teori nasipten ötesi yok🤲🏻
Hevin Ballicut işte 9 haftadayım 3 hafta da belli olur erkesi oğlum da iki buçuk aylıkken cinsiyetini öğrendim bakalım artk ama kız diye düşünüyorum Çin takvimin de al üst kız çıkıyor bakalım artk
Aslekejrnn Cramel aynıyız canım bende yarın 14 olcam ikili testte erkeğe benziyor dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda