HamzaMoms ikizminikler ben yaptırmadım henüz ama loop macrame sayfasında yaptırmayı dusunuyorum aralıkta olacak bebegm belki daha ucuzunu bulursam ona yaptırırım ama suanlık net birde güzel tasarımları 150 tl kargosuz fiyat verdi bulutlu kasnak için
ikizminikler HamzaMoms bende şimdi konuştum sanırım en uygun burası ama güvenebilirmiyim ki kazık yemeyelim sonra 😂
HamzaMoms ikizminikler zannetmiyorum canım eger makrome dusunuyorsan baska sayfalarda var uyguna yapan ben model olarak begendiğim için bunda karar kıldım büyük ihtimalle yaptırıcam yorumlara falanda baktım güvenilir bence mesela macromege diye bi sayfa var ayıcıklı 135 tl normal olanlar 120 onada bak istersen
Gulsen6137 ikizminikler canım instababyroom var oraya da bak güvenilir bir sayfa ahşap ve ısıklı olanlar da kampanya var su an 99 tl ben dün sipariş verdim 7 gün icinde kargoya verilecek dediler daha önce de duvar süsleri almıstım bu sayfadan kaliteli geldi
Arifeedlk Merhaba bende yeni yaptırdım Instagram üzerinden parti burada, sayfanın ismi, 150 TL fiyatı ama kalitesi harika led ışıklı gerçekten tavsiye ederim pişman olmazsın 👍🏻 Bende çok araştırdım
Sseyma1 Benimki geldi bile canım güvenilir site yani, https://imgyukle.com/i/xX2PQQ 160 TL ye yaptırmıştım, dm_modernmakrome sayfasından 🌸
AliKereminannesi ikizminikler ben yaptırdım ınstagramda hobitasarimdunyam diye bi sayfada öyle memnun kaldım ki hem uygun hem kaliteli ayrıca güvenilir herkes tarafından çok beğenildi tavsiye ederim 😙
askdunyam Malzemelerini alıp kendim yaptım boya yapıştır zevkli oldu. Başka süs malzemeleri de aldım kapı süsü için olanlar 100 tlden az tutmuştur
minnie123 ikizminikler ben sonersustasarım isimli sayfadan yaptırıcam kapı süsünü inşallah hatta yastığıyla beraber yapılıyor ama ben yastığa ihtiyaç duymuyorum tek kapı süsü kargo dahil 85
Songul_grn ikizminikler gökkuşağı atölye diye bir sayfaya yaptırdım makrome şeklinde ücreti ödedim 15 gün içinde elime ulaştı Güvenilir bir sayfa tavsiye ederim