Mucizemm34 KardelenYB aynen öyle diyor herkes bana baya da stresli yapıdayım bide bunu öğrenince😔 Allah yardımcımız olsun kazasız belasız kucağimiza alalım yavrularımızı inşaAllah
Merveosm Ebru-123 sürekli olmuyor ki insanın canı çekiyor. Benim bebeğim haftası ile uyumlu hıc önden gitmedi şuan 37+6 2700 kg
yasen1 KardelenYB uyumlu sadece karni birazcık önden gidiyor demişti Suyu falan kilosu iyi demisti yani kilolu değildi hatta
Ebru-123 Merveosm benimde oyle .haftasiyla uyumlu suyu da iyi.ama diyeti bozdugum an da yükseliyor hemen
yasen1 Ebru-123 arada yemedende olmuyor ya ben busekilde beslenmeye alışık değilim hiiic ben aburcuburla yasiyormusumdu resmen😂
KardelenYB yasen1 iyi çok şükür o zaman benimkide haftayla uyumlu gittiği için artık çok takmıycam ya ben farketmeden çok stres yapıyorum
Yesim65 Merhaba ben ilk gebeliğimde yaptırmadım şeker testi fakat bu gebelikte farklı doktor bana yaptır dedi şuan 24 haftalığım fakat doktor şüphelendi şekerimin yüksek çıkmasından ondan dolayı istedi ama ben emin değilim yaptırsam mı diye testi
KardelenYB Yesim65 istemiyorsan kendin ölç canım sabah aç 1 saat sonra tok oglen tok akşam tok şeklinde Buda çözüm
yasen1 KardelenYB stres aşırı çıkartıyor canım bide sabah öğle akşam surekli ölçüyordum aclik tokluk ben. Doktor bukdr ölçme arada sabah aclik arada aksam toklugu olc dedi 2 günde bazen 3 bazen 1 gunde bi ölçüyorum daha rahatladım kaç cikar kaç çıkıcak düşüncesi zaten insanı dahada ykseltiyor
KardelenYB yasen1 aynen canım benim doktorumda öyle dedi bi gün sabah aç tok bi gün öfken akşam tok ölçüyorum
KardelenYB Yesim65 Kardelen de canım 😊 hastanede de yaptırabilirsin orda glikoz şurubu içiriyorlar 2 saat kadar aç kalıyorsun şurup biraz kötü ve mide bulandırıyor biraz onu içmek istemezsen açken kan verip sonra hemen bişiler yiyip tam bir saat sonra tok kan veriyorsun öyle de çıkabilir