Sahika8989 neslihann87 insalalh canim uarin haberini veririm insallah guzel haberlerini veririm tek umudum o vallahi cok felaket stres yaptim 😑❤
Havva_karakayaa7 Sahika8989 Rabbim Şifa versin Inşallah kuzum Benim bebeğimde de kalp rahatsızlığı var 26haftaligim ❤🙏 Dua edelim bol Bol Rabbim Büyük 🙏😔
Sahika8989 Havva_karakayaa7 kalbinde neyi var cnm 😒 ckk uzuldm rabbim safi ismiyle sifaversin bebislerimize
Havva_karakayaa7 Sahika8989 Fallot tetolijisi denilen Ağır bi Kalp rahatsızlığı canım doğunca Ameliyat olucak Bebişim.s bide akciğer Damarları gelişmemiş.s Rabbim Kimseyi Evladıyla sınmasın 🙏❤
Sahika8989 Havva_karakayaa7 ilk bebisde benim oyleydi dogunca ameliyat olucak dedi dogdu ameliyat ettirdik masada kaldi insallah birde aynisini yasamam rabbim hepimizin yardimcisi olsun gercekten cok ama cokkk zor
Havva_karakayaa7 Sahika8989 doktorlar söyledi canım zaten akciğer Damarı gelismezse kalp ameliyatı gene yapılır ama yoğun bakımda kaybedebiliriz dedi .s Çok zor rabbim kimseye yaşatmasin Allahtan geliyor herşey.s Seninkinin neyi vardı
Wonderanne Sahika8989 insaAllah olmaz korkma yengemin ikinci oğlu doğuştan kalp hastası üçüncüde hiçbir sıkıntı çıkmadı
Sahika8989 Havva_karakayaa7 hipoplastik kalp sendromu vardi kalbinin bir tarafi gelismemisti yani ana damalrin oldugu yerler gelmismemisti