Elifnralt Haftadayız ve bi kac gundur agrılarım bi hafifleyip artıyo ama sanki surekli tuvalet hissi gibi içimden bişey dusurecekmişim gbi hissediyorum bel agrısı da var bu haftada benim gbi olan var mı ?
Kubra81 Elifnralt 37 ye girmeme 2 gün var ama ben de aynı durumdayım üstüne affedersiniz ishalle uğraşıyorum bu hafta gerçekten mahvetti beni bu ağrılar,sertlesme,kasilma,ishal vs. . Allah yardımcımız olsun inşallah
Yaseminnnnnnn Elifnralt tıpatıp ayni seyleri yasiyoruz 37 haftayim yuruyuste yapamiyorum asiri tuvalet hissi var agirlik var alt tarfimda hatta vuruyor bise sanki altima :( sancilarimda var nstede sancilaem var ama acilma yok bekliyotuz işte
sympapatya Elifnralt bende 37+2deyim ve aynıyım. alttan vuran bir ağrı var özellikle biraz ayakta kaldığımda oluyor yuruyemiyorum. sanki dogcakmiş gibi geliyor her gün ve adet ağrısı gibi ağrılarım çok arttı 🥴
Kubra81 Elifnralt Ben de de önceki gün vardı beni mahvetti gerçekten sonra dün iyiydim bugün yine aynı 🤦♀️
ags Elifnralt bir haftadır kasılmadığı an yok desem yeridir… sürekli gergin sürekli bir kasılma hali. Henüz sancı açılma vs yok. İki hafta da önden gidiyoruz